Trei clasari pe podium pentru Stiinta Electro Sistem la Crosul Tenariss Silcotub

Trei clasari pe podium pentru Stiinta Electro Sistem la Crosul Tenariss Silcotub

Peste 1300 de concurenti s-au intrecut in acest weekend in cadrul Crosului Tenaris Silcotub, competitie ce s-a desfasurat in centrul orasului Zalau. Interesul foarte mare in jurul acestui cros pe sosea (ajuns deja la a IV-a editie), creste de la an la an si se datoreaza in primul rand faptului ca organizatorii pun la bataie premii foarte frumoase. In plus, zalauanii au intentionat sa faca din acest cros o sarbatoare a orasului si au reusit sa puna in miscare o mare parte a municipiului (si nu numai), in ciuda vremii neprietenoase. Gazdele s-au descurcat de minune, amfitronii acestui eveniment fiind Gianina Corondan si Cosmin Cernat, care au intretinut atmosfera si au decernat premiile castigatorilor. La start au fost prezenti atleti de marca, Paula Todoran sau Mihaela Botezan (actuala Prundus).

Atletii prezenti au putut participa la doua curse diferite, crosul de 10 km si cel de 3 km.

Clubul sportiv Stiinta Electro Sistem Baia Mare s-a prezentat la acest concurs cu un lot restrans, deoarece marea majoritate asportivilor au fost angrenati fie intr-o alta activitate a clubului, fie sunt “conectati” la activitatile de sfarsit de an scolar. Desi specialitatea lor de baza este Orientarea, cei prezenti la Zalau au reusit sa obtina trei podiumuri. Astfel, in cadrul crosului de 10 km, Stefan Libotean a reusit sa se claseze pe locul I la categoria seniori (19-34 de ani), iar Iosif Hecko a sosit al doilea la categoria peste 66 de ani. Foarte valoroasa este si performanta lui Daniel Muresan, care in cadrul crosului de 3 km a reusit sa se claseze al doilea, la categoria de baieti pana la 14 ani, in conditiile in care la startul acestei categorii s-au prezentat circa 300 de concurenti.

Peste 2 saptamani sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare se vor deplasa la Miercurea Ciuc, unde vor avea loc Campionatele Nationale de Orientare – proba de stafeta, si a treia etapa din cadrul Campionatului National de Parc – Oras.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>