Target indeplinit de CS Stiinta-Ardealul Baia Mare in 2014

Target indeplinit de CS Stiinta-Ardealul Baia Mare in 2014

In anul 2014, CS STIINTA-ARDEALUL BAIA MARE si-a impus targetul de a promova la Lotul National cel putin doi sportivi seniori, ceea ce a si reusit. Cei doi au obtinut la Campionatul European un LOC lll si un LOC V la LUPTA INDIVIDUAL SENIORI si LOCUL l cu echipa la proba de tehnici speciale seniori, LOCUL IV spargeri echipe seniori masculin, iar la Cupa Europei de la Budapesta LOCUL lll la lupta individual seniori. La acestea se mai adauga inca un LOC l, un LOC ll si două LOCURI lll la Cupa Internatională de Vara Oradea. Rezultatele obtinute de cei doi sportivi convocati în Lotul National i-au clasat in TOPUL SPORTIVILOR MARAMUREȘENI pe anul 2014.

Pe langa aceste rezultate inregistrate pe plan international, sportivii seniori ai CS STIINȚA ARDEALUL au obtinut pe plan national doua medalii de aur, una de argint si una de bronz (doar trei sportivi au făcut deplasarea) la Campionatul National de la Oradea 2014, iar la Cupa Romaniei Baia Mare, sportivii s-au pozitionat pe LOCUL l la lupta echipe masculin, LOCUL l tehnici speciale echipe feminin, LOCUL lll spargeri echipe seniori masculin si Locul lll in Clasamentul General la Seniori. Clasarea pe LOCUL lll la general a survenit in urma rezultatelor obtinute la individual si anume: 5 medalii de aur, una de argint si una de bronz.

Alaturi de sportivii seniori au luptat in anul 2014 si copiii și juniorii clubului. Astfel ca, la finele anului la Cupa Transilvaniei de la Cluj, datorita rezultatelor obtinute, clubul s-a clasat pe LOCUL lll la general. Dintre rezultatele obtinute de juniori in 2014 amintim:

  • Campionatul National - Sibiu: - doua medalii de aur, una de argint si două de bronz,
  • Cupa Internationala de Vara - Oradea:- doua medalii de aur, una de argint si una de bronz,
  • Cupa Romaniei - Baia Mare:- patru medalii de aur, patru de argint si cinci de bronz,
  • Cupa Transilvaniei - Cluj-Napoca:- patru medalii de aur, cinci medalii de argint si patru de bronz.

                  Anul 2014 a fost un an bun din punct de vedere al reusitelor competiționale, asta și cu ajutorul si sprijinul acordat de catre CS STIINTA BAIA-MARE, parintii sportivilor si nu in ultimul rand datorita muncii si ambitiei sportivilor.

Clubul le mutumeste tuturor!

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>