Succese ale sportivilor de la Stiinta Electro Sistem la Maratonul de la Cluj Napoca

Succese ale sportivilor de la Stiinta Electro Sistem la Maratonul de la Cluj Napoca

Concurenti din 22 de tari s-au prezentat la startul celui mai important festival de alergare pe sosea din acest an organizat in Transilvania, Maratonul International AROBS Cluj Napoca. Organizatorii au pus la dispozitia celor 3.300 de participanti cinci curse de diferite lungimi, respectiv maraton (42 de Km), semimaraton (21 de Km), maraton-echipe (cu 4 concurenti alergand fiecare 10,5 Km), crosul popular (6 Km) si crosul copiilor (2 Km).

In cadrul Crosului Copiilor (cu aproximativ 500 de alergatori prezenti la start) doi orientaristi de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare si-au demonstrat calitatile si au reusit sa termine in trioul fruntas, respectiv Daniel Muresan, care a terminat al doilea si Ionut Crisan, sosit al treilea.

Crosul popular Banca Transilvania s-a bucurat de departe de cea mai numeroasa prezenta, circa 1600 de alergatori luand startul in aceasta cursa. Aici un alt  component al clubului a obtinut un rezultat excelent, Istvan Sebestyen reusind sa se claseze pe locul 2, in urma unei curse frumoase si echilibrate.

Startul si sosirea au avut loc pe Cluj Arena, iar cursele s-au desfasurat pe strazile din municipiu. Vremea ideala pentru alergare a atras la start un numar impresionant de concurenti, dar si o multime de spectatori, care au fost insirati de-a lungul traseului si  care au gustat din plin “spectacolul” oferit de participanti. In plus la curse au luat parte si cateva vedete autohtone, in frunte cu primarul Clujului, Emil Boc.

  

              

               

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>