Stiinta Electro Sistem si-a desemnat laureatii anului 2014

Stiinta Electro Sistem si-a desemnat laureatii anului 2014

La sfarsit de an competitional 2014, Clubul Stiinta Electro Sistem Baia Mare a tras linie si si-a alcatuit bilantul. S-au analizat implinirile, dar si unele neajunsuri, s-au intocmit clasamentele de sfarsit de an. Astfel, la capitolul realizari, se pot aminti cele 5 medalii internationale si 91 de medalii la Campionatele Nationale in cadrul tuturor categoriilor de varsta, mentinerea pe primul loc in clasamentul general pe cluburi la disciplina Orientare pe Schiuri, precum si faptul ca nou-venita generatie de tineri sportivi a inceput anul acesta sa confirme. Exista totusi si o neimplinire, si anume faptul ca, clubul nu a prea fost reprezentat in categoriile superioare de varsta, dar acest neajuns va fi remediat anul viitor, prin urcarea in categorie a unor sportivi.

Astfel, intr-un cadru festiv, la sediul clubului conducatorii acestei grupari au premiat aceste performante, foarte bune de altfel. Dl. Miklos Blasko, directorul adjunct al SC Electro Sistem SRL a tinut sa  felicite sportivii si antrenorii pentru efortul depus de-a lungul intregului an si pentru faptul ca, prin rezultatele obtinute, au reprezentat cu cinste numele Electro Sistem. S-a trecut apoi la decernarea premiilor si a cadourilor de sfarsit de an competitional. Istvan Sebestyen, directorul clubului, si antrenorul prof. Iosif Hecko au inmanat cadouri tuturor sportivilor, iar celor clasati in top 12  si premii in bani.

               Astfel, clasamentele  pe 2014 arata astfel:

Clasament general:

1. Culcean Roxana

2. Tetisan Anca

3-4. Biro Alexandru

3-4. Tecar Denisa

5. Muresan Daniel

 

Clasament pe ramuri sportive:

        Orientare

 

         Atletism

          Schi

1. Culcean Roxana

1. Biro Alexandru

1. Libotean Stefan

2. Tetisan Anca

2. Muresan Daniel

2. Tecar Denisa

3. Biro Alexandru

3.Libotean Stefan

3. Tampa Paul

 

       Clubul sportiv Stiinta Electro Sistem Baia Mare doreste sa multumeasca tutuor celor care au facut posibile aceste  frumoase realizari, in special SC Electro Sistem SRL, care prin directorul general ing Stefan Blasko este  an de an alaturi de acest club si il  susutine, dar si CS Stiinta, care si-a adus un important aport la realizarea acestor performante.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>