Stiinta Electro Sistem a participat la Festivalul de Orientare al Bihorului

Stiinta Electro Sistem a participat la Festivalul de Orientare al Bihorului

Circa 300 de concurenti din trei tari (Romania, Ungaria si Moldova), printre care si cei de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare, si-au dat intalnire la Festivalul de Orientare al Bihorului, organizat de Clubul de Orientare din Madaras. Competitia s-a desfasurat in weekendul trecut, pe parcursul a trei zile, in localitatea Sannicolau de Munte.

Prima zi de concurs, dotata cu Cupa Madaras, a fost o etapa de tip Parc – Oras, care s-a desfasurat in jurul strandului termal din localitate. Organizatorii au stabilit trasee foarte frumoase, dar si rapide, timpii castigatori fiind in jur de 10 minute. Concurentii au putut alege unul din cele trei trasee de diferite lungimi si categorii de dificultate, puse la dispozitie de organizatori (A, B si C). Stiinta Electro Sistem Baia Mare a fost reprezentata pe podium de:

Traseul A: Sebestyen Istvan locul III

Traseul B: Crisan Ionut locul II

Traseul C: Roman Alexandra locul III

Cupa Varadinum, de a doua zi, a constat intr-o cursa clasica de lunga distanta pe categorii de varsta si sex, desfasurata intr-o padure cu putina diferenta de nivel, dar culoarea predominanta a hartii de concurs  era verdele, semn ca zona prezenta multe desisuri. De aceasta data sportivii clubului au cucerit mai multe trofee, deoarece au concurat in categoriile lor de varsta.

Locuri I   Tecar Denisa la F14, Culcean Roxana la F16,  Sebestyen Istvan la M21

Locuri III   Rus Dora la F16, Catana Alexandru la M12, Manu Alexandru la M14, Biro Alexandru la M16

In ultima zi s-a desfasurat Cupa Prieteniei, o cursa de stafete, formate din 2 componenti, care au alergat succesiv pe 2 trasee (primul sportiv a alergat pe schimburile 1 si 3, iar al doilea pe schimburile 2 si 4). Locuri fruntase au obtinut stafetele:

Loc I - Crisan Ionut cu Catana Alexandru, pe traseul D

Locul 4 - Culcean Roxana cu Rus Dora, pe traseul C, Biro Alexandru cu Sebestyen Istvan, pe traseul A

Locul 6 - Mate Sergiu cu Constantin Cristian, pe traseul C

In fiecare zi s-a organizat si un concurs pentru copiii pana la 10 ani, in care au fost premiati toti cei care au reusit sa parcurga traseele integral, fara a se tine cont de timpul realizat. Printre remarcatii din aceasta categorie s-au numarat Manu Andreea si Sebestyen Carla.

Urmatoarele competitii la care va participa Stiinta Electro Sistem Baia Mare vor fi Cupa Romaniei si Transylvania Open, ce se vor desfasura la Cluj Napoca in aceasta saptamana.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>