Stiinta Electro Sistem a participat la Cupa Bihorului la orientare in alergare. Vezi rezultatele obtinute

Stiinta Electro Sistem a participat la Cupa Bihorului la orientare in alergare. Vezi rezultatele obtinute

Weekendul trecut langa statiunea Baile Felix din judetul Bihor s-a desfasurat Cupa Bihorului la Orientare in Alergare, o competitie care a adunat la start aproximativ 250 de concurenti din intreaga tara, precum si cativa participanti din Ungaria. Competitia s-a dorit sa fie o verificare inaintea importantelor concursuri ce vor urma, in principal Campionatele Nationale de Ştafetă. Competitia a constat in cumularea rezultatelor a doua etape de concurs (prima zi lunga distanta, iar a doua zi medie distanta), castigatorii primelor 3 locuri fiind premiati cu medalii, tricouri si alte obiecte sportive. In plus prima etapa a contat si ca etapa de calificare pentru loturile nationale de orientare in alergare (a cincea din cele 6 programate), primii patru clasati la categoriile de juniori avand dreptul sa participe la Campionatele Europene pentru Juniori ce se vor desfasura la Cluj Napoca luna viitoare.

Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au facut curse in general bune, insa prestatia unora a fost afectata mai ales de vremea neprielnica din timpul etapei de sambata, cand a plouat aproape in continuu. Astfel clubul a reusit sa se claseze cu 6 sportivi pe podiumul de premiere, alti 7 competitori clasandu-se in imediata apropiere a acestuia. Rezultatele obtinute:

Locuri I: Manu Andreea la F10, Sebestyen Istvan la M40

Locuri II: Erli Andreea la F14, Culcean Roxana la F16, Biro Alexandru la M16,

Loc III: Catana Alexandru la M14.

In apropierea podiumului s-au mai clasat:

Locuri IV: Ghit Denisa la F14, Hreniuc Andrei la M14

Locuri V: Tecar Denisa la F16, Petreus George la M10, Iacob Alexandru la M14

Locuri VI: Rus Dora la F16, Crisan Ionut la M16.

In ceea ce priveste calificarile pentru loturile Nationale de Orientare putem spune cu certutudine faptul ca, cu o cursa inainte de terminarea etapelor de calificare, sportivii Alexandru Biro la M16 si Roxana Culcean la F18 vor reprezenta Romania la Campionatul European de Orientare. O a treia aspiranta la lotul national, Denisa Tecar, va sti daca intra si ea in acest grup select in urma ultimei etape de calificare de la sfarsitul acestei saptamani.

Urmatoarea competitie la care vor participa componentii clubului Stiinta Electro Sistem Baia Mare va fi Cupa Gaudeamus de la Campina, care se va desfasura in perioada 29 mai – 1 iunie 2015, in organizarea cluburilor UNEFS si Mentor Silva Bucuresti.

 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>