Sportivii de la Stiinta Electro Sistem, prezenti la Cupa Orienter si CN de Orientare in Alergare Masters

Sportivii de la Stiinta Electro Sistem, prezenti la Cupa Orienter si CN de Orientare in Alergare Masters

Deoarece prima echipa a clubului Stiinta Electro Sistem Baia Mare a fost angrenata in alte activitati, in week-endul trecut, a doua echipa a clubului s-a prezentat la startul Cupei Orienter, organizata de clubul cu acelasi nume din Targu Mures. Gazdele au pregatit concurentilor o zona noua, nu foarte grea din punct de vedere tehnic, ceea ce a fost apreciat de majoritatea concurentilor, deoarece acest concurs a venit in urma  unui sezon foarte solicitant. Competitia a constat in cumularea timpilor obtinuti in urma a trei zile de concurs ( Sprint, Medie Distanta si Lunga Distanta), castigatorii fiind premiati cu trofeul Orienter Targu Mures. Performerul acestei competitii a fost Alexandru Catana, care in prima zi a terminat la 10 minute in spatele invingatorului, dar a reusit in celelalte 2 zile de concurs sa recupereze handicapul si sa devina castigatorul categoriei M12.

Rezultatele obtinute de sportivii baimareni in urma celor 3 etape cumulate:

Locul I Catana Alexandru (M12), Sebestyen Istvan (M35), Bors Cornelia (F55);

Locul II Erli Andreea (F14);

Locul 5  Mate Sergiu (M16)

Locul 6  Manu Alexandru (M14)

In paralel cu aceasta competitie a avut loc Campionatul National de Orientare in Alergare Masters (in probele de Sprint, Medie si Lunga Distanta), la care au luat startul 2 sportivi ai clubului. Acestia au avut o comportare meritorie, reusind sa termine pe primul loc in toate cele 3 zile de concurs si au cucerit 6 titluri de Campion National, prin Istvan Sebestyen (trei titluri) in cadrul categoriei M35 si Bors Cornelia (alte trei titluri) la F55.

Urmatoarea competitie la care vor participa componentii clubului Stiinta Electro Sistem Baia mare va fi Campionatul National de Orientare de noapte, precum si ultima etapa din cadrul Campionatului National de Parc-Oras, care se vor desfasura la Roman, la sfarsitul acestui weekend.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>