Sportivii de la CS Știința Electro Sistem s-au clasat de nouă ori pe podium la Transylvania Open

Sportivii de la CS Știința Electro Sistem s-au clasat de nouă ori pe podium la Transylvania Open

In perioada 21-24 iulie 2016 in localitatea Gilau de langa Cluj Napoca s-a desfasurat cea de-a 15-a editie a Transylvania Open, competitie ce a adunat la start peste 200 de participanti de la cluburi de profil din Romania dar si din strainatate (Ungaria, Norvegia, Suedia, Ucraina si Austria). Competitia a fost organizata excelent de cluburile clujene Transilva si Compass, ale caror arbitrii trasatori au reusit sa ofere concurentilor trasee ce au continut sectiuni variate, de la sectiuni de alergare, mai simple, pana la cele foarte tehnice si dificile. In plus prima etapa (o proba de tip parc-oras) s-a derulat in jurul castelului Gilau, intr-o zona foarte interesanta care a placut foarte mult concurentilor.

A rezultat un concurs de anduranta, deoarece organizatorii au premiat performantele cumulate din cele 4 zile de concurs, care presupune clasari constant bune in cele 4 etape, fara a pierde foarte mult timp fata de castigatori. Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare s-au comportat foarte bine la aceasta competitie, multi dintre ei avand parcursuri de regularitate, care le-au dat dreptul sa urce pe podiumul de premiere. Noua podiumuri au fost obtinute in cele din urma de componentii clubului, alti cativa s-au clasat in imediata apropiere a lui. Rezultatele obtinute de sportivi sunt:
Locuri I: Catana Alexandru la M14, Sebestyen Istvan la M40, Culcean Roxana la F18
Loc II: Hreniuc Andrei la M14
Locuri III: Strambu Luca la M12, Peles Vlad la M16, Biro Alexandru la M18, Roman Alexandra la F14, Teca Alina la F16
            In apropierea podiumului s-au clasat:
Locuri IV: Hreniuc David la M12, Manu Alexandru la M16, Hreniuc Alex la M18
Loc V: Crisan Ionut la M16.
              Se aduc multumiri Consiliului Judetean Maramures care a suportat o parte din cheltuielile necesare acestei deplasari.
             In urmatoarea perioada componentii clubului CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare vor merge intr-un cantonament de sapte zile, pentru a pregati importantele competitii ce se vor desfasura in aceasta toamna, respectiv Campionatele Nationale de Stafeta si Campionatele Nationale Individulale ce se vor desfasura la Baia Mare si Iasi.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>