Rezultatele obținute de CS Știința Electro Sistem la CN de Semimaraton și Parc Oraș

Rezultatele obținute de CS Știința Electro Sistem la CN de Semimaraton și  Parc Oraș

Prima competiție majoră de orientare în alergare din acest an competițional s-a derulat weekendul trecut în localitateaTârgu Jiu. Aici s-au desfășurat Campionatele Naționale de Semimaraton precum și a doua etapă din cadrul Campionatului Național de Parc Oraș, întreceri desfășurate sub egida Federației Române de Orientare în parteneriat cu clubul sportiv local Palatul CopiilorTârgu Jiu. La aceste competiții au luat startul peste 200 de concurenți de la cele mai importante cluburi și asociații sportive din țară.

Cea mai lungă și dificilă probă din cadrul întrecerilor de orientare, respectiv semimaratonul, se adresează doar categoriilor masculine și feminine de 16 ani și peste.Pentru a putea parcurge cu succes traseele de acest tip este necesară în primul rând o bună pregătire fizică. Sportivii de la Știința Electro Sistem au datd ovadă de faptul că au tratat cu multă seriozitate aceste întreceri deoarece au reușit să urce de 8 ori pe podiumul de premiere, în condițiile în care au luat startul 11 componenți ai clubului. Rezultatele obținute sunt:

Locuri I: Vadean Cătălin la M16, Sebestyen Istvan la M35, Pop Lucia la F45

Locuri II: Catană Alexandru la M16

Locuri III: Peleș Vlad la M18, Mate Sergiu la M20, Roman Alexandra la F16,  Culcean Roxana la F21

Etapa a doua din cadrul Campionatelor Naționale de Parc Oraș s-a desfășurat pe străzile și aleile din municipiul Târgu Jiu precum și în parcul municipal. Au fost trasee frumoase, foarte rapide, iar ineditul acestor curse a fost faptul că organizatorii au plasat 2 posturi de control la celebrele opere de artă ale lui Brâncuși, Poarta Sărutului și Masa Tăcerii. Sportivii băimăreni au obținut și aici rezultate bune, primii 6 clasați acumulând puncte importante ce se vor contabiliza la sfârșitu letapelor de Parc Oraș.

Rezultatele obținute sunt:

Locuri I: Strâmbu Luca la M14, Vadean Cătălin la M18

Locuri II: Crișan Ionuț la M18, Manu Andreea la F14, Culcean Roxana la F21

Locuri III: Catană Alexandru la M18

Locuri 4: Ciocian Rebeca la F14, Tecă Alina la F18

Loc 6: Peleș Vlad la M18

În competițiile paralele organizate sub tutela municipalității din Târgu Jiu, sportivii băimăreni au obținut alte 21 de clasări pe podiumul de premiere.

În continuare, la sfârșitul acestei săptămâni sportivii clubului vo rparticipa la tradiționala competiție Cupa Busola de Aur de la Cluj Napoca, întrecere ajunsă în acest an la ediția cu numărul 51.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>