Rezultate obtinute de CS Stiinta Electro Sistem la Transylvania Open

Rezultate obtinute de CS Stiinta Electro Sistem la Transylvania Open

In acest weekend, in imprejurimile municipiului Cluj Napoca, in organizarea CS Transilva si Compas Cluj Napoca, s-a defasurat cea de-a XIII-a editie a Transylvania Open, un concurs de traditie, care atrage an de an sute de competitori la start. Concursul s-a desfasurat pe parcursul a patru zile si a adunat la start circa 450 de competitori din Romania, Ungaria, Bulgaria, Belarus si Moldova. Organizatorii clujeni, care sunt renumiti pentru calitatea concursurilor organizate, au oferit concurentilor trasee tehnice si harti foarte bune, de aici rezultand un concurs frumos, apreciat de toti cei prezenti.

Prima zi s-a desfasurat pe strazile din Cartierul Manastur si a contat si ca  a IV-a etapa din Campionatul National de Orientare de tip Parc-Oras, la finalul careia, primii 10 clasati primesc puncte. Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare care au obtinut puncte sunt:

Sebestyen Istvan (locul II la M21), Tetisan Anca (locul III la F21), Tecar Denisa (locul III la F14),  Culcean Roxana (locul 5 la F18)  si Crisan Ionut (locul 7 la M14). Toti acestia raman cu sanse reale de a ocupa un loc pe podium la sfarsitul celor 6 etape de Campionat National de Parc-Oras.

Etapa a II-a fost premiata de catre organizatori cu Cupa Compas Cluj Napoca. In aceasta etapa au urcat pe podium urmatorii baimareni:

Catana Alexandru (locul I la M12), Roman Alexandra (locul III la F12) si Manu Andreea (locul III  la F10).

In urma celor 4 zile dificile de concurs, in primele 6 locuri in clasamentul general s-au clasat  urmatorii sportivi de la CS Stiinta Electro Sistem:

Catana Alexandru (locul I la M12), Manu Andreea (locul 4 la F10), Culcean Roxana (locul 5 la F16), Sebestyen Istvan (locul 5 la M21), Biro Alexandru (locul 6 la M16), Tecar Denisa (locul 6 la F14) si Roman Alexandra (locul 6 la F12).

Clubul sportiv Electro Sistem Baia Mare multumeste si pe aceasta cale Primariei si Consiliului Local Baia Mare, care au suportat o parte din cheltuielile acestei deplasari.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>