Rezultate obținute de CS Știința Electro Sistem la Cupa RomÔniei la Orientare pe Schiuri

Rezultate obținute de CS Știința Electro Sistem la Cupa RomÔniei la Orientare pe Schiuri

Ultima competitie majora din calendarul orientarii pe schiuri din acest sezon, respectiv Cupa Romaniei, s-a desfasurat in perioada 18-19 februarie la Harghita Bai si a reunit la start circa 80 de concurenti de la cluburi de profil din tara. Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Orientare in parteneriat cu CSM Miercurea Ciuc si a constat in cumularea timpilor obtinuti in cele 2 zile de concurs. Prima etapa a constat in parcurgerea unui traseu de medie distanta, a doua zi startu lluandu-se in ordinea si ecarturile stabilite in prima zi (gen urmarire).Se aduc multumiri si pe aceasta cale organizatorilor, care au pregatit trasee interesante, foarte tehnice, iar prin sistemul inedit de trasare si start au facut competitia mult mai dinamica.

Deoarece lotul de baza al clubului sportiv Stiinta Electro Sistem Baia Mare a incheiat deja sezonul de iarna (concentrandu-se pe pregatirea normelor de control la alergare), antrenorii Lucia Pop si IstvanSebestyen au deplasat la aceasta competitie un lot tanar, de perspectiva, care a incercat sa suplineasca lipsa titularilor consacrati. Evolutiile lor pe parcursul celor 2 zile de competitie au fost incununate de succes, sportivii clubului urcand de 13 ori pe podiumul de premiere, iar in clasamentul pe cluburi au obtinut un onorant loc III, la egalitate de puncte cu locul II.

Rezultatele obtinute sunt:

Locuri 1: Alexandra Roman la F14,  Andreea Erli la F16, Catalin Vadean la M14, Vlad Peles la M16

Locuri II: Codruta Sabou la F12,  Alina Tecar la F16,  Gabriel Catana la M12, Luca Strambu la M14, Samuel Ghit la M16

Locuri III: Andreea Manu la F12, Lucia Pop la F40, Alexandru Sebestyen la M16, Istvan Sebestyen la M21

Cu aceasta competitie s-a incheiat sezonul competitional de iarna, sezon din care sportivii baimareni au iesit cu fruntea sus. Dupa o scurta pauza, lotul se va reuni si vor pregati importantele competitii de orientare in alergare din aceasta primavara.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>