Rezultate integistrate de CS Stiinta Electro Sistem la Trofeul Hunedoarei

Rezultate integistrate de CS Stiinta Electro Sistem la Trofeul Hunedoarei

Circa 200 de concurenti de la aproape toate cluburile de orientare din Romania au tinut sa participe la primul concurs major al sezonului 2015 la Orientare in Alergare, competitie ce s-a desfasurat la Hunedoara la sfarsitul weekendului trecut. Aici s-au derulat 2 etape din cadrul Trofeului Hunedoarei (in probele de Medie Distanta si Sprint) precum si prima etapa (din cele cinci programate de-a lungul anului, a treia fiind la Baia Mare) din cadrul Campionatelor Nationale de Parc – Oras. Organizatorul local – Club Masters Orienteering Hunedoara si Federatia Romana de Orientare s-au straduit sa ofere concurentilor un concurs bun, mai ales ca multi dintre ei abia au asteptat sa alerge intr-o competitie oficiala de orientare in alergare, dupa cateva luni de pauza.

               Dupa un sezon de iarna reusit, in care au dominat in cadrul competitiilor de Orientare pe Schiuri, sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au schimbat registrul si au inceput pregatirea noului sezon de alergare prin participarea la acest concurs. Desi nu sunt in cea mai buna forma fizica datorita timpului relativ scurt de pregatire, unii dintre ei au reusit curse bune. Aici merita remarcarcate Andreea Manu si Alexandra Roman, care au dominat categoric in categoriile lor de varsta, dar si “mereu tanarul” Istvan Sebestyen, care desi a trecut de mult de varsta tineretii, reuseste sa se mentina in top in cadrul probelor de Parc – Oras in categoria de Elita. In plus merita mentionata constanta Roxanei Culcean si revenirea in competitii dupa o perioada de inactivitate a Ancai Tetisan, care a si reusit un podium in etapa de Sprint.

             Rezultatele obtinute de sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare:

 

                 Cupa Hunedoarei, etapa de medie distanta:

Locuri I: Manu Andreea la F10, Roman Alexandra la F12, Crisan Ionut la F16, Sebestyen Istvan la M35;

Locuri II: Erli Andreea la F14, Biro Alexandru la M16;

Locuri III: Rus Dora la F16, Culcean Roxana la F18, Muresan Daniel la M16;

 

                  Cupa Hunedoarei, etapa de sprint:

Locuri I: Manu Andreea la F10, Roman Alexandra la F12;

Locuri II: Mih Luminita la F12, Tecar Denisa la F16, Culcean Roxana la F18; 

Locuri III:  Erli Andreea la F14, Anca Tetisan la F21, Sebestyen Istvan la M21.

               Aceasta  etapa de sprint a contat si ca prima etapa din cadrul Campionatelor Nationale de Parc-Oras, in care se acorda puncte sportivilor in functie de locul ocupat in clasament. Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au obtinut urmatoarele puncte:

F si M 14:  Erli Andreea 10 puncte, Roman Alexandra 4 puncte respectiv Iacob Adrian 6 puncte, Hreniuc Andrei 4 puncte;

F si M 18: Culcean Roxana 10 puncte, Tecar Denisa 8 puncte, Rus Dora 1 punct,  respectiv Mate Sergiu 1 punct;

F si M21: Tetisan Anca 10 puncte, respectiv Sebestyen Istvan 10 puncte.

                 Urmatoarele competitii majore la care vor participa sportivii clubului sunt Campionatul National de Semimaraton, precum si Campionatul National de sprint pe echipe mixte, o proba foarte spectaculoasa care a fost introdusa anul acesta pentru prima oară in Calendarul Competitional al FRO. Aceste competitii se vor desfasura la Craiova la sfarsitul lunii aprilie.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>