Rezultate inregistrate la Crosul Castanelor 2015

Rezultate inregistrate la Crosul Castanelor 2015

În organizarea CS Electro Sistem Baia Mare, cu sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş, a Primăriei şi Consiliului Local Baia Mare, DSJ Maramureş şi a Asociaţiei Atleţilor Veterani, pe Valea Usturoiului, cu startul şi sosirea în Parcul Regina Maria, s-a desfăşurat a XXX-a ediţie a Crosului Castanelor. Deşi timpul mai puţin prietenos, dar mai ales avertizările meteo i-au speriat pe mulţi cocurenti ce doreau să participe la această competiţie, totuşi la start s-au prezentat 118 concurenţi, din care 45 de veterani din întreaga ţară: Constanta, Bucureşti, Alba Iulia, Cluj Napoca, Cugir, Gherla, Zalău, Ibăneşti, Gurghiu-Mures, etc. Timpul mai puţin prielnic a avut meritul de a transforma festivitaea de premiere în una mai intimă. Toţi componenţii s-au înghesuit în “ciuperca” din parc, unde după un moment de reculegere în memoria celor 2 atleţi veterani dispăruţi în ultimele luni Gheorghe Lazăr din Bucureşti şi Gheorghe Mosion din Arad s-a trecut la acordarea premiilor speciale din partea dl. prof. Iosif Hecko celor mai apropiaţi colaboratori de-a lungul vieţii. Primul premiat a fost Traian Petcu din Constanta de 92 de ani, fost antrenor al profesorului la Progresul Bucureşti, constant participant la această competiţie.  Pentru cele mai multe prezente, 29 la număr, a fost premiat Moldovan Vasile din Gherla (81 de ani), care i-a fost profesorului şi coleg de club la Progresul Bucureşti. Premiaţi au mai fost prof. Bologa Petru din Zalău (de 79 de ani, originar din Bârsana), cu care a fost coleg la Liceul din Sighetu Marmaţiei şi apoi coleg de armată la Timişoara, prof Mârza Nicolae din Cluj Napoca (fost profesor în Baia Mare) cu care a alergat cei mai mulţi kilometri la antrenamente prin pădurile din jurul Băii Mari şi Clujului şi au participat la cele mai multe competiţii peste hotare, Ganea Alexandru (66 ani) care a fost recompensat cu o foarte frumoasă cupă pentru devotamentul arătat în organizarea celor mai multe ediţii a acestei competiţii şi pentru altruismul de care a dat dovadă. Iată câştigătorii pe categorii:

M90 Petcu Traian-Constanta

F85 Negrean Veronica-Constanta

MF80 Sufleţel Emil-Alba Iulia şi Sufleţel Margareta-Alba Iulia

M75 Hecko Iosif-Baia Mare

M70 Gherghel Mihai-Gurghiu Mureş

MF65 Husar Dumitru-Gurghiu Mureş şi Prodan Rodica-Zalau

MF60 Pop Alex-Somes Odorhei şi Ster Mariana-Baia Mare

M55 Negru Gheorghe-Baia Mare

M50 Avram Marin-Baia Mare

MF45 Stetca Octavian-Baia Mare şi Bodis Laura-Baia Mare

M40 Sebestyen Istvan-Baia Mare

MF35 Salaci Ioan-Baia Mare şi Salaci Ligia-Baia Mare

MF19-34 Libotean Stefan-Baia Mare şi Stegel Diana-Ciocotis

MF18 Ţânţar Mihai-Craiova şi Streng Alexandra-Targu Lăpuş

MF16 Biro Alexandru-Baia Mare şi Burduhos Maria-Bistrita

MF14 Mihalca Alex-Grosi Ţibleşului şi Matius Adnana

MF12 Roman Danut-Baia Mare şi Demian Julieta-Surdesti

MF10 Pop Cristian-Grosi şi Gherghel Ana-Surdesti

MF8 Gherghel Stefan-Surdesti şi Dan Ana Paula- Cetatele

Şcoala de Educaţie Incluziva: Gyulai Samuel şi Moldovan Ruxandra ambii Baia Mare

                 Arbitrajul a fost asigurat de prof. Drăgan Virginia, Manu Rodica, Roman Alina, Ganea Alexandru, Tabacioiu Ion, Indrecan Ionuţ, Hecko Ioan, Ciocian Eugen, Sebestyen Istvan. Au mai contribuit la organizare Ster Mariana, Negru Gheorghe şi în special Anitas Vasile, director administrativ la Universitatea Tehnică şi administratoarea Căminului nr. 1 dna Voicu Maria.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>