Rezultate inregistrate de Stiinta Electrosistem la Ploiesti

Rezultate inregistrate de Stiinta Electrosistem la Ploiesti

La Ploiesti, in organizarea Federatiei Romane de Orientare, in parteneriat cu CS Sanatatea Ploiesti, s-au desfasurat duminica 19 octombrie ultimele concursuri majore din acest sezon competitional de orientare in alergare, Campionatul National si Concursul National in proba de semimaraton. Pe o zona cu mari diferente de nivel, dar alergabila in general, s-a derulat cea mai lunga proba din cadrul Orientarii in Alergare, in care lungimea traseului a ajuns si  la 17,6 Km (in cazul seniorilor).

Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare antrenati de prof. Hecko Iosif au facut un concurs bun, reusind sa obtina urmatoarele rezultate:

Locuri I: Catana Alexandru la M12, Sebestyen Istvan la M35, Bors  Cornelia la F55

Loc II: Roman Alexandra la F12

Locuri III: Crisan Ionut la M14, Culcean Roxana la F16

In apropierea podiumului s-au situat Rus Dora (locul 4 la F16), Pintea Mihai (locul 4 la M14), Mate Sergiu (locul 4 la M16), Manu Alexandru (locul 5 la M14), Tecar Denisa (locul 6 la F16).

Inainte de a intra in “vacanta”, sportivii vor participa vineri la crosul pe care ei insisi il organizeaza, Crosul Electro Sistem pentru elevi si studenti.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>