Rezultate excelente pentru CS Știința Electro Sistem la concursul internațional Transylvania Open

Rezultate excelente pentru CS Știința Electro Sistem la concursul internațional Transylvania Open

În perioada 25-26 mai 2024 în împrejurimile municipiului Cluj Napoca s-a desfășurat cea de-a 23-a ediție a Transylvania Open, o puternică competiție internațională de orientare în alergare, întrecere  ce a adunat la start circa 300 de participanți de la cluburi de profil din România dar și din alte 6 țări ( au fost prezenți competitori din Ungaria, Israel, Ucraina Austria, Ucraina si Germania). Competiția a fost organizată excelent de clubul clujean Transilva, ale căror arbitrii trasatori  au reușit să ofere concurenților trasee ce au conținut secțiuni variate, de la secțiuni de alergare, mai simple  până la cele foarte tehnice și dificile. În plus și vremea a ținut cu organizatorii și concurenții așa că a rezultat un concurs frumos și plăcut.

Această competiție a fost una de anduranță, deoarece organizatorii au premiat performanțele cumulate din cele 2 zile de concurs, aspect care presupune clasări constant bune în cele 2 etape, fără a pierde foarte mult timp față de câștigători. Sportivii de la Știinta Electro Sistem Baia Mare, desi s-au deplasat la Cluj Napoca cu un lot redus numeric, s-au comportat foarte bine la această competiție, mulți dintre ei având parcursuri de regularitate, care le-au dat dreptul să urce pe podiumul de premiere. Șase podiumuri au fost obținute în cele din urmă de componenții clubului, alți câțiva s-au clasat în imediata apropiere a lui. Rezultatele obținute de sportivi sunt:

LocuI I: Roman Alexandra la F21 Elită

Locuri II: Uglar Zsofia la F10, Pop Lucia la F55, Sebestyen Istvan la M50

Locuri III: Petreus George la M20, Biro Alexandru la M21 Elită

În apropierea podiumului s-au clasat:

Locuri IV: Man Antonia la F18, Lenard Luca la M16

Loc VI: Trif Roxana la F16, Vădean Cătălin la M21 Elită

În următoarea perioadă componenții clubului CS Știința Electro Sistem Baia Mare, antrenati de Lucia Pop si Istvan Sebestyen, vor participa la o importantă competiție din calendarul sportiv intern, Cupa României, întrecere programată a se derula în perioada 31 mai – 2 iunie 2024.

 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>