Rezultate excelente pentru CS Știința Electro-Sistem la CN de Orientare în Alergare pe echipe

Rezultate excelente pentru CS Știința Electro-Sistem la CN de Orientare în Alergare pe echipe

În perioada 1-2 iunie la Comarnic s-au desfășurat Campionatele Naționale pe Echipe la Orientare în Alergare, întrecere la care au participat peste 200 de concurenți de la majoritatea cluburilor de profil din țară. Competiția s-a desfășurat pe zone și hărți care la acesta oră sunt considerate cele mai grele din România, atât din punct de vedere fizic dar mai ales tehnic, iar învingătorii s-au ales dintre cei care au știut să-și adapteze ritmul de deplasare în funcție de dificultatea secțiunilor din traseu. 

Întrecerea s-a desfășurat pe parcursul a două zile iar medaliații s-au stabilit în urma cumulării rezultatelor obținute de 2 concurenți în cele 2 etape de concurs, o etapa de lungă distanță si una de medie distanță. Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare au abordat cu mult curaj aceste trasee, în ciuda faptului că au fost avertizați de dificultatea zonelor de concurs și implicit de traseele foarte tehnice, iar la finalul celor 2 zile de întreceri nu mai puțin de 7 echipe din cele 8 cu care s-au prezentat la start sportivii baimareni au reușit să urce pe podiumul de premiere, un număr de medalii foarte consistent având în vedere condițiile de concurs precum si valoarea ridicata a competitiei.

               Rezultatele obținute sunt:

 Locuri I: Manu Cristian cu Lenard Cristian la M12, Manu Andreea cu Sabou Tania la F14, Roman Alexandra cu Peleș Ștefania la F16

 Locuri II: Man Antonia cu Sebestyen Carla la F12, Vădean Cătălin cu Hreniuc David la M16

Loc III: Sebestyen Istvan cu Catana Alexandru la M21 Elita.

Clubul organizator a ținut să premieze si performanțele individuale ale sportivilor, premiind primele 3 poziții cu Carpathian Orienteering Trophy. Si aici o serie de sportiv ai clubului au urcat pe podium.

Locuri I: Manu Andreea la F14, Roman Alexandra la F16, Vădean Cătălin la M16, Peleș Vlad la M20

Locuri II: Man Antonia la F12, Sabou Tania la F14, Peleș Ștefania la F16, Manu Cristian la M12, Biro Alexandru la M20

                In continuare lotul de elită al clubului băimărean se pregătește sa participe la 3 competiții internaționale de interes major, Cupa Tarilor Latine din Portugalia, Jocurile Mondiale Unite din Austria si Campionatul European de Juniori din Belarus.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>