Patru clasari pe podium pentru Stiinta Electro Sistem la CN de Orientare in Alergare

Patru clasari pe podium pentru Stiinta Electro Sistem la CN de Orientare in Alergare

Patru podiumuri au obtinut sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare la Campionatele Nationale de Orientare in Alergare (proba de Stafeta), competitie ce s-a derulat la sfarsitul acestui weekend in localitatea Miercurea Ciuc. Organizatorii acestui concurs – Federatia Romana de Orientare in parteneriat cu VSK Csikszereda – au oferit orientaristilor o zona nouă de concurs, care a dat de furca concurentilor, dat fiind faptul ca in terenul deluros au predominat zonele cu stanci si desisuri.

Sportivii de la Stiinta Electro Sistem s-au descurcat excelent cu cele 5 stafete prezente la start, reusind sa cucerească 2 titluri, o medalie de argint, una de bronz, si un loc 5. Performerii acestei competitii au fost Ionut Crisan si Denisa Tecar care au reusit sa recupereze handicapul de timp avut la un moment dat fata de adversari si au contribuit decisiv la obtinerea titlurilor de campioni nationali.

Rezultate::

Loc I M14 - Manu Alexandru, Muresan Daniel, Crisan Ionuţ

          F14 - Erli Andreea, Tecar Denisa, Roman Alexandra

Loc II M18 – Tampa Paul, Constantin Cristian, Biro Alexandru

Loc III F18 – Rus Dora, Culcean Roxana, Ciocian Bianca

                In preambulul acestei competitii, pe strazile din Miercurea Ciuc s-a desfasurat a III-a etapa (din cele 6) din cadrul Campionatului National de Orientare tip Parc – Oras, la care primii zece clasati la fiecare categorie de varsta primesc puncte in functie de locul ocupat in clasament. Ineditul acestui concurs a fost reprezentat de faptul ca o parte din posturile de control au fost situate in interiorul unei cladiri, mai precis pe coridoarele unui liceu. Rezultate inregistrate de Stiinta Electro Sistem:

Loc I         Tecar Denisa la F14

Loc III       Culcean Roxana la F18

Locuri 5   Sebestyen Istvan la M21 si Muresan Daniel la M14,

Locul 7     Tetisan Anca la F21

Locul 9     Erli Andreea la F14

Locuri 10 Ciocian Bianca la F18 si Manu Alexandru la M14

 

       Ultima zi de concurs, dotata cu “Cupa VSK Cikszereda”, a fost o etapa de tip Skore, la care concurentii au avut de atins punctele de control in ordinea dorita de ei, singura conditie impusa fiind aceea de a strange toate posturile. Startul a fost gen pursuit, in care conurentii au plecat in cursa in ordinea si ecartul dat de clasamentul etapei de Parc Oras. Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare a obţinut şi aici rezultate bune:

Locuri I Tecar Denisa la F14, Culcean Roxana la F18

Loc II Sebestyen Istvan la M21

Loc 4 Muresan Daniel la M14

Loc 6 Tetisan Anca la F21

 

      Următoarea competitie la care va participa Stiinta Electro Sistem va fi a IV-a etapa din cadrul Campionatului National de Parc – Oras si Cupa Romaniei, care se vor desfasura la Cluj Napoca la mijlocul lunii iulie.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>