Orientaristii de la CS Stiinta Electro Sistem au fost prezenti la doua concursuri desfasurate in judetul Cluj

Orientaristii de la CS Stiinta Electro Sistem au fost prezenti la doua concursuri desfasurate in judetul Cluj

Doua prestigioase competitii de Orientare in Alergare s-au defasurat in perioada 16-18 mai in vecinatatea localitatii Gilau de langa Cluj Napoca: Cupa In Memoriam, in organizarea clubului Pro Orientare Cluj Napoca si Cupa Busola de Aur (ajunsa la venerabila editie cu numarul 47), organizata de Clubul Compass Cluj Napoca. La startul celor doua concursuri s-au prezentat aproape 300 de concurenti, de la mai cluburi de profil din intreaga tara.

In cadrul Cupei In Memoriam (care s-a desfasurat pe o zona tehnica, dar in acelasi timp si greu alergabila datorita multitudinii de santuri si ravene din zona) CS Stiinta Electro Sistem a obtinut  8 clasari pe podium:

Locuri I: F10 Manu Andreea, F14 Tecar Denisa, F16 Culcean Roxana, F55 Bors Cornelia, M12 Iacob Adrian, M21 Sebestyen Istvan

Locuri III:  M10 Catana Gabriel, M14 Crisan Ionut

Concursul de mare traditie Cupa Busola de Aur (cea mai longeviva competitie de acest gen din Romania) s-a derulat langa lacul Gilau, pe o zona destul de alergabila, care a generat viteze mari de concurs. Astfel si timpii de concurs au fost apropiati si unele categorii au fost foarte disputate. Si in aceasta competitie sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au obtinut rezultate bune:

Locuri I: F10 Manu Andreea, F55 Bors Cornelia;

Locuri II: F14 Erli Andreea, M12 Catana Alexandru, M14 Muresan Daniel

Loc III: M10 Catana Gabriel

La sfarsitul lunii mai componentii clubului vor participa la doua actiuni: o parte a lotului va face deplasarea la Ramnicu  Valcea, unde se vor desfasura 2 etape de selectie pentru lotul national ce va participa la Campionatele Europene de Orientare, iar cealalta parte va lua startul la Crosul Tenaris Silcotub din Zalau, competitie care anul trecut s-a bucurat de prezenta a peste 1.000 de participanti.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>