Opt medalii obținute de CS Ştiinţa Electro Sistem la CN pe echipe la Orientare ţn Alergare

Opt medalii obținute de CS Ştiinţa Electro Sistem la CN pe echipe la Orientare ţn Alergare

În perioada 28 aprilie – 01 mai 2017 în judeţul Vâlcea s-au desfăşurat Campionatele Naţionale pe Echipe la Orientare în Alergare pentru juniori, tineret şi seniori, întreceri desfăşurate sub egida Federaţiei Române de Orientare în parteneriat cu clubul sportiv Ecosport Râmnicu Vâlcea. Circa 300 de sportivi din întreaga ţară au ţinut să ia parte la aceste întreceri, întreceri ce s-au desfăşurat pe hărţi şi zone foarte grele atât din punct de vedere fizic cât şi tehnic.

Campionatul Naţional pe Echipe s-a derulat pe parcursul a trei zile şi a constat în cumularea rezultatelor obţinute de concurenţi în cele 3 etape de competiţie. Primii 2 concurenţi de la acelaşi club sportiv cu cele mai bune rezultate cumulate formează echipa ce punctează în clasamentul final. Datorită acestor aspecte, echipele învingătoare trebuiau să fie cât mai omogene şi cât mai constante.

CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare s-a prezentat cu încredere la această competiţie de anduranţă, fiind conştientă de valoarea echipelor cu care s-a aliniat la start. Rezultatele au fost pe măsură aşteptărilor, clubul sportiv urcând pe podiumul de premiere cu 8 echipe, obţinând astfel 3 titluri de campion naţional, trei medalii de argint şi două de bronz, fiind de altfel cel mai medaliat club sportiv de la aceste importante întreceri. Toţi sportivii şi-au adus contribuţia la această frumoasă zestre de medalii, însă nu putem trece cu vederea evoluţiile foarte bune a sportivilor David Hreniuc, Andreea Manu, Cătălin Vădean şi Alexandra Roman, cei care au reuşit prin rezultatele lor să îşi aducă un aport important la cucerirea preţioaselor medalii naţionale de către echipele lor.

Rezultatele obţinute sunt:

Locuri I: Manu Andreea cu Sabou Tania la F12, Roman Alexandra cu Creciun Alexandra la F14, Hreniuc David cu Kotai Alexandro la M12

Locuri II: Ghit Denisa cu Tecă Alina la F16, Vădean Cătălin cu Strâmbu Luca la M14, Peleş Vlad cu Iacob Adrian la M16

Locuri III: Biro Alexandru cu Crişan Ionuţ la M18, Mate Sergiu cu Hreniuc Alex la M20.

Clubul organizator a decis să premieze şi rezultatele individuale ale sportivilor la toate categoriile de vârstă. Astfel după cumularea rezultatelor din toate zilele de concurs, Trofeele Olteniei au fost cucerite de următorii:

Locuri I: Manu Andreea la F12, Roman Alexandra la F14, Hreniuc David la M12,  Vădean Cătălin la M14, Sebestyen Istvan la M35

Loc II: Sabou Tania la F12

Loc III: Tecă Alina la F16, Peleş Vlad la M16

Următoarea activitate la care se vor prezenţa componenţii echipei CS Ştiinţă Electro Sistem Baia Mare se va derula la Poiana Pinului (judeţul Buzău) în perioada 6-7 mai 2017,  unde vor avea loc calificări pentru accederea în loturile naţionale de juniori şi tineret.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>