Noua medalii obtinute de CS Stiinta Electro Sistem la CN de Orientare in Alergare

Noua medalii obtinute de CS Stiinta Electro Sistem la CN de Orientare in Alergare

Aproape 300 de concurenţi din întreaga ţară s-au aliniat la startul celor mai importante competiţii interne de Orientare în Alergare din acest an, respectiv Campionatele Naţionale şi Concursul Naţional în probele de sprint, medie distanţă şi lungă distanţă. 23 de cluburi de profil şi-au trimis reprezentanţi la Râmnicu Vâlcea în perioada 10-13 septembrie şi putem spune că acest eveniment a reunit cam tot ce avea mai bun orientarea din România. Federaţia Romană de Orientare si CS Ecosport Râmnicu Vâlcea au dat dovadă de profesionalism şi au reuşit să organizeze foarte bine acest eveniment, drept urmare în multe categorii competitia a fost foarte strânsă şi echilibrată, cu schimbări de clasament de la o probă la alta, puţini concurenţi reuşind să cucerească 3 medalii în cele 3 zile de competiţie. În plus, doar în proba de sprint şi-a făcut apariţia ploaia, în rest au fost condiţii meteo bune pentru această perioadă calendaristică. Zonele de concurs au fost în general frământate, cu diferenţă de nivel, sportivii mai tehnici având astfel un mic avantaj în faţa celor mai bine pregătiţi fizic.

                Pentru tinerii sportivi de la Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare antrenaţi de prof Iosif Hecko acest concurs a fost ca un test de maturitate, unde au aplicat tot ce au învăţat de-a lungul întregului an. Ei au reuşit să  cucerească  9 podiumuri, dar şi alte câteva clasări pe locurile IV-VI. Cea mai “medaliat” sportiv a fost Roxana Culcean, care a reuşit să obţină câte o medalie în fiecare zi, dar performerul acestei competiţii îl putem numi pe Adrian Iacob, care intr-o companie selectă a reuşit să obţină titlul de campion naţional în condiţiile în care a avut al patrulea timp după prima etapă (în categoriile mici podiumul este dat în urma cumulării rezultatelor din cele două etape de medie şi lungă distanţă).

 

               Rezultatele obtinute sunt:

Locuri I: F12 Roman Alexandra la MD+LD, M14 Iacob Adrian la MD+LD;

Locuri II: F14 Erli Andreea la Sp şi la M+LD, F18 Culcean Roxana la Sp şi la MD;

Locuri III: F12 Mih Andreea la MD+LD, F18 Culcean Roxana la LD, M16 Biro Alexandru la MD.

Rezultate fruntaşe au mai obţinut:

Locuri 4: F14 Ghit Denisa la MD+LD, M16 Biro Alexandru la LD, M20 Mate Sergiu la MD, M21 Sebestyen Istvan la MD;

Locuri 5: F16 Tecar Denisa la MD şi LD, M14 Catana Alexandru la Sp, M16 Crişan Ionuţ la LD

Locuri 6: F16 Rus Dora la MD, M14 Hreniuc Andrei la MD+LD, M16 Crişan Ionuţ la MD, M18 Hreniuc Alexandru la MD şi la LD.

 

                La Trofeul Olteniei destinat categoriilor ce nu au participat în Campionatul Naţional, la F10 Manu Andreea a obţinut 3 locuri I, Borş Cornelia două locuri I şi un loc II, iar la open Bodea Claudia un loc II şi un loc III.

                Se aduc şi pe această cale mulţumiri Primăriei şi Consiliului Local Baia Mare precum şi Consiliul Judeţean Maramureş care au suportat o parte din cheltuilelile acestei deplasări.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>