Nouă medalii cucerite de CS Știința Electro Sistem la Cupa RomÔniei

Nouă medalii cucerite de CS Știința Electro Sistem la Cupa RomÔniei

Un adevărat  regal de orientare în alergare a avut loc în perioada 20-23 iulie 2017 la Cluj Napoca, unde circa 400 de concurenţi din 21 de ţări au participat la Cupa României şi Transylvania Open, competiţii organizate sub egida Federaţiei Române de Orientare, în parteneriat cu clubul sportiv Transilva Cluj Napoca. Pentru acest eveniment organizatorii nu au precupeţit niciun efort şi s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, oferind curse de foarte bună calitate, cu trasee alergabile dar şi tehnice în acelaşi timp. Un mic impediment apărut pe parcursul celor 4 zile de competiţie a fost caldura excesivă, însă nu a influenţat prea mult desfăşurarea competiţiei.

Clubul sportiv Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare s-a deplasat la această importantă competiţie foarte încrezător în forţele proprii, fiind conştient de faptul că în urma pregătirii intense din ultima perioada putea spera la multe podiumuri în cadrul celor 2 competiţii.

Cupa României a fost decernată celor ce au obţinut cele mai bune rezultate în urma cumulării zilelor 2 şi 3 de competiţie. Într-o companie selectă, cu concurenţi de valoare prezenţi la start, tinerii sportivi băimăreni au reuşit să obţină în cadrul acestei competiţii nu mai puţin de 9 podiumuri, cucerind asfel trei medalii de aur, două de argint şi patru de bronz. Rezultatele obţinute sunt:

Locuri I: Roman Alexandra la F14, Hreniuc David la M 12, Sebestyen Istvan la M40

Locuri II: Sabou Tania la F12, Catană Alexandru la M16

Locuri III: Ciocian Rebeca la F12, Creciun Alexandra la F14, Peleş Vlad la M16, Biro Alexandru la M18

Transilvania Open a premiat rezultatele cumulate din toate cele 4 zile de concurs. Pentru a putea accede pe podiumul de premiere în această competiţie de anduranţă sportivii aveau nevoie de evoluţii constant bune pe parcursul tuturor etapelor de concurs, fără a face prea multe greşeli pe traseu. În aceste condiţii şapte sportivi de la CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare au reuşit să urce pe podiumul de premiere, prin:

Locuri I: Roman Alexandra la F14, Sebestyen Istvan la M40

Locuri II: Sabou Tania la F12, Kotai Alexandro la M12, Catană Alexandru la M16

Locuri III: Ciocian Rebeca la F12, Peleş Vlad la M16

În perioada următoare CS Electro Sistem Baia Mare va intră într-un cantonament de pregătire la Ocna Şugatag, cantonament ce are menirea de a pregăti sportivii pentru următoarele competiţii importante ce vor urma, respectiv Campionatele Naţionale Individuale de la Victoria şi Campionatul European de Sud Est din Muntenegru, evenimente ce vor avea loc la sfârşitul lunii august.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>