Noi medalii pentru Stiinta Electro Sistem Baia Mare la Campionatul National pe Echipe la Orientare ţn Alergare

Noi medalii pentru Stiinta Electro Sistem Baia Mare la Campionatul National pe Echipe la Orientare ţn Alergare

În perioada 7-8 mai 2016 la Comarnic a avut loc Campionatul Naţional pe Echipe la Orientare în Alergare, competiţie organizată de Federaţia Romană de Orientare în parteneriat cu CS UNEFS Bucureşti, şi la care au luat parte circa 250 de orientaristi de la majoritatea cluburilor de profil din România. Competiţia pe echipe constă în cumularea rezultatelor din cele două zile de concurs  (o etapă de medie distanţă şi una de lungă distanţă) a doi membri ai aceluiaşi club sportiv. Zona Campina – Comarnic este recunoscută prin dificultatea zonelor de competiţie, în zona existând foarte multe păduri cu un înalt grad de dificultate, atât  tehnic, cât şi fizic, cu multe diferenţe de nivel şi sol uneori foarte moale care îngreunează deplasarea. Gazdele s-au ridicat la nivelul unui Campionat Naţional şi au pregătit trasee în care partea fizică şi cea tehnică au contribuit în mod egal la parcurgerea de către concurenţi a traseelor de concurs. Vremea a contribuit şi ea la succesul competiţiei, deoarece etapele s-au desfăşurat între 2 reprize de ploaie şi grindină, în timpul concursului vremea fiind în general bună.

CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare, antrenata de Iosif Hecko si Lucia Pop, s-a pregătit foarte bine pentru acest eveniment, atât fizic cât şi tactic. Pentru a avea echipe cât mai competitive, unii sportivi au fost urcaţi în categorii superioare. Tactica s-a dovedit până la urmă cea câştigătoare pentru baimareni, deoarece la toate categoriile la care au avut reprezentanţi ei au urcat cu câte o echipă pe podiumul de premiere, ba chiar cu două echipe în cazul categoriei M14. Aşadar excelenta comportare a tuturor componenţilor clubului, însă merita amintite evoluţiile lui Alexandru Catana , Alexandra Roman sau Alexandru Biro, cei care au “dus greul” în echipele lor. Astfel componenţii clubului, au obţinut 10 medalii  (2 de aur, 3 de argint şi 5 de bronz).

Rezultatele obţinute de componenţii clubului:

Locuri I : Roman Alexandra cu Ozvald Alexandra la F14, Catana Alexandru cu Hreniuc Andrei la M14;

Locuri II: Culcean Roxana cu Rus Dora la F18, Iacob Adrian cu Vadean Cătălin la M14, Crişan Ionuţ cu Manu Alexandru;

Locuri III:  Ciocian Rebeca cu Pop Alisia la F12, Tecar Denisa cu Ghit Denisa la F16, Pop Şerban cu Hreniuc David la M12, Biro Alexandru cu Constantin Cristian la M18, Hreniuc Alex cu Mate Sergiu la M20.

CS UNEFS Bucureşti a premiat performanţele individuale ale sportivilor cu Cupa Gaudeamus. Pe podium au urcat   Alexandra Roman, Lucia Pop, Alexandru Catană, Istvan Sebestyen ( locuri 1), Roxana Culcean, Andrei Hreniuc ( locuri 2), Alexandra Ozvald, Dora Rus, Adrian Iacob si Alexandru Biro (locuri 3).

Pentru sportivii de vârf ai clubului urmează 2 etape foarte importante, calificările pentru loturile naţionale şi Cupa Mentor Silva, competiţii ce se vor desfăşura în această săptămână la Moreni în perioada 14-15 mai 2016.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>