Medalii obținute de Știința Electro Sistem la Cupa RomÔniei la orientare

Medalii obținute de Știința Electro Sistem la Cupa RomÔniei la orientare

În perioada 10-12 iunie, sub egida Federaţiei Romane de Orientare, la Vatra Dornei s-au desfăşurat două importante competiţii: Cupa României şi a doua etapă din cadrul Campionatului Naţional de Parc-Oras. Circa 250 de concurenţi de la mai multe cluburi din ţara dar şi din Republica Moldova au fost prezenţi la startul acestor întreceri.

Cupa României a constat în cumularea rezultatelor a 2 etape de concurs, etape ce s-au desfăşurat pe nişte zone foarte dificile, cu multe obstacole naturale “aruncate” în calea concurenţilor.

Sportivii de la Ştiinţa Electro Sistem au dat dovadă însă de o bună pregătire fizică, descurcându-se foarte bine pe aceste terenuri foarte dificile. Rezultatele de top obţinute în cadrul Cupei României au fost:

Locuri I: Manu Andreea la F12, Pop Lucia la F45, Hreniuc Andrei la M14

Locuri II: Mate Sergiu la M20, Biro Alexandru la M18

Locuri III: Hreniuc David la M12

Etapa a II-a (din cele 6) din cadrul Campionatului Naţional de Parc-Oraş s-a desfăşurat pe străzile şi în parcul din Vatra Dornei, undes portivii de la Ştiinţa Electro Sistem au obţinut alte podiumuri şi implicit puncte preţioase în tentativa lor de a cuceri medaliile puse în joc. Rezultate foarte bune au obţinut:

Locuri I: Roman Alexandra la F14, Catană Alexandru la M14

Locuri II: Culcean Roxana la F18, Hreniuc Andrei la M14

Locuri III: Ionuţ Crişan la M18

Organizatorul local a ţinut să premieze şi performanţele sportivilor din fiecare etapă de concurs din cele trei zile cu Cupa Dornelor, Trofeul Poiana Stampei şi Cupa Memorial Apli Gheorghe. În aceste competiţii au urcat pe podiumul de premiere:

Manu Andreea la F12, Roman Alexandra la F14, Tecar Alina la F16, Culcean Roxana la F18, Pop Lucia la F45, Hreniuc David şi Pop Şerban Mario la M12, Hreniuc Andrei, Catană Alexandru şi Vadean Cătălin la M14, Crişan Ionuţ la M16, Biro Alexandru la M18, Mate Sergiu la M20, Biro Laurenţiu la Open

În urma acestor întreceri 2 sportivi de la Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare - Alexandru Biro ş iIonuţ Crişan – vor reprezenta România la Campionatele Europene de Orientare în Alergare pentru Juniori. Competiţia va avea loc la sfârşitul lunii iunie şi se va desfăşura în Polonia.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>