Denisa Tecar si Andreea Erli (CS Stiinta Electrosistem), campioane nationale pe echipe la F 14

Denisa Tecar si Andreea Erli (CS Stiinta Electrosistem), campioane nationale pe echipe la F 14

Cea mai numeroasa participare la o competitie de Orientare in Alergare din acest an s-a inregistrat in zilele de 10 si 11 mai, in imprejurimile municipiului Oradea, acolo unde peste 350 de concurenti din tara si din strainatate au luat startul in cadrul Cupei Bihorului, precum si la Campionatul National pe Echipe. Competitia a fost organizata sub egida Federatiei Romane de Orientare in parteneriat cu CS Ady Endre Liceum Oradea  si a constat in parcurgerea a doua trasee (medie distanta si lunga distanta), iar in urma insumarii timpilor obtinuti de concurenti in cele 2 etape s-au  stabilit castigatorii trofeelor Bihorului.

Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au reusit sa obtina mai multe clasari pe podium, cu o remarca in plus pentru Denisa Tecar care in cadrul categoriei fete 14 ani a reusit sa invinga in ambele etape. De asemenea, Andreea Manu, care desi este incepatoare a reusit sa castige categoria de fete 10 ani.

La Cupa Bihorului componentii clubului au cucerit patru locuri intai si un loc:

Locuri  I : F10 Manu Andreea, F14 Tecar Denisa, F20 Tetisan Anca, M35 Sebestyen Istvan

Loc II : F16 Culcean Roxana

Campionatul National pe Echipe a constat in cumularea timpilor obtinuti de primii doi componenti ai aceluiasi club, in ordinea data de clasamentul Cupei Bihorului. Astfel in cadrul categoriei F14 Tecar Denisa impreuna cu Erli Andreea au reusit cucerirea locului intai si a titlului de campioane nationale in aceasta proba, un rezultat frumos care este menit sa le dea incredere pentru viitor. Un alt rezultat bun  l-a obtinut echipa formata din Biro Alexandru si Constantin Cristian, care au obtinut medalia de bronz. Alte doua echipe au reusit sa se claseze in imediata apropiere a podiumului de premiere: Pintea Marian cu Crisan Ionut la M14 si Culcean Roxana cu Rus Dora la F16, ambele obtinand locul patru.

In aceasta saptamana CS Stiinta Electro Sistem va lua startul in longeviva competitie de Orientare in Alergare Cupa Busola de Aur, concurs ajuns in acest an la a 47-a editie.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>