CSM Știința a învins în deplasare campioana Dinamo

CSM Știința a învins în deplasare campioana Dinamo

Etapa a doua a Ligii de Rugby Kaufland a aparținut echipelor oaspete care s-au impus în toate cele trei partide, CSM Știința Baia Mare, SCM USV Timișoara și CSA Steaua fiind câștigătoarele rundei.

Pe Stadionul Florea Dumitrache s-a reeditat finala din sezonul trecut, cu CS Dinamo întâlnind pe CSM Știința Baia Mare. Dinamo a dominat prima repriză, având un început foarte bun de meci, cu eseu în minutul 3 marcat de Justin Theys și transformat de Williams Jondre, 7-0. Alb-roșii au continuat să pună puncte, o lovitură de pedeapsă transformată de Jondre, 10-0 și un eseu reușit de Silvanus Godwin în urma unei pătrunderi individuale, Jondre, transformând pentru 17-0 în minutul 16. Baia Mare a marcat primele puncte abia în minutul 23, după un mol de margine, Revazi Dugladze concretizând efortul înaintării, Mureșan transformă pentru 17-7. În ultimele 10 minute ale primei părți, ambele echipe au mai punctat din lovituri de pedeapsă, 20-10, scorul pauzei.

Repriza secundă a fost dominată de maramureșeni care au marcat nu mai puțin de 24 de puncte, fără ca gazdele să mai pună ceva pe tabelă. În primele zece minute după reluarea jocului Baia Mare a atacat continuu reușind să puncteze prin Taliauli Sikuea, după o pasă frumoasă a lui Alexandru Țiglă, Mureșan transformând pentru 20-17. Zimbrii continuă ofensiva și în două minute reușesc să egaleze prin Mureșan care transformă o lovitură de pedeaspă și să preia conducerea pe tabelă după eseul lui Luka Dvalishvili, transformat de Mureșan, 27-20. Baia Mare se impune cu punct bonus ofensiv după ce Levan Papidze reușește o nouă încercare transformată de Mureșan, 34-20, scor final. (sursa FRR)

 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>