CS Stiinta Electrosistem a participat la Cupa Mentor Silva la orientare. Vezi rezultatele obtinute

CS Stiinta Electrosistem a participat la Cupa Mentor Silva la orientare. Vezi rezultatele obtinute

La sfarsitul acestui weekend in imprejurimile orasului Moreni s-a defasurat Cupa Mentor Silva la Orientare in Alergare, competitie ce s-a derulat pe parcursul a doua zile si a constat in cumularea rezultatelor obtinute de concurenti in cele 2 etape in care s-a concurat – o  etapa de lunga si una de medie distanta - . In plus aceste etape au contat si ca un criteriu de selectie pentru loturile nationale de orientare. Vremea capricioasa din aceste zile a facut ca cele 2 curse a se desfasoare pe o placuta zi de primavara in prima zi si pe o ploaie torentiala in cea de-a doua zi (care a pus la grea incercare cei 150 de concurenti veniti din toata tara dar si pe organizatorii acestui eveniment).

Tinerii orientaristi de la clubul sportiv Stiinta Electro Sistem Baia Mare au dorit sa profite de acest concurs si sa faca o ultima verificare inaintea Campionatelor Nationale pe Echipe ce se va desfasura in aceasta saptamana la Oradea. Putem spune ca aproape toti s-au prezentat multumitor la aceste etape, cu un plus pentru Daniel Muresan si Alexandru Manu, care in urma unui duel echilibrat au reusit sa cucereasca primele doua locuri  in cadrul categoriei M14. Insa sunt si sportivi care au ramas datori, in special cei din cadrul categoriei de 16 ani, de la care se astepta macar un podium.

Rezultatele obtinute de CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare sunt:

Locuri   I  F20 Tetisan Anca , M12 Iacob Adrian, M14 Muresan Daniel;

Locuri   II F12 Roman Alexandra, F14 Tecar Denisa, M14 Manu Alexandru;

Locuri  III F14 Erli Andreea, M21 Sebestyen Istvan.

Urmatoarea competitie la care vor participa componentii clubului va fi Campionatul National pe Echipe, care se va desfasura in perioada 10-11 mai la Oradea. Tot aici va avea loc si Adunarea Generala a Federatiei Romane de Orientare, prilej cu care lumea orientarii isi va alege un nou presedinte.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>