CS Stiinta Electro Sistem si-a premiat cei mai buni sportivi ai anului 2015

CS Stiinta Electro Sistem si-a premiat cei mai buni sportivi ai anului 2015

În urma unui sezon lung şi obositor, dar plin de satisfacţii şi încununat cu frumoase rezultate, Clubul Sportiv  Ştiinţa Electro Sistem Baia  s-a reunit într-un cadru festiv pentru a-şi premia sportivii. 137 de medalii au reuşit ei să cucerească în acest an competiţional în cadrul Campionatelor Naţionale la toate cele trei ramuri ale orientării, (în alergare, pe schiuri şi cu mountain bike-ul), în toate categoriile de vârstă. În plus cea mai mare satisfacţie a componenţilor clubului este faptul că au reuşit să fie din nou cel mai bun club de orientare pe schiuri din România, acest titlu fiind cucerit de mulţi ani încoace în fiecare an de clubul băimărean.

Festivitatea de pemiere a avut loc luni 14 decembrie la sediul SC Electro Sistem SRL şi la ea a luat parte tot staful clubului, în frunte cu preşedintele clubului ing Stefan Blasko. În alocuţiunea sa d-nul Blasko s-a arătat încântat de rezultatele obţinute de tinerii componenţi ai grupării sportive şi le-a reamintit acestora cât de importantă dar şi benefică este practicarea unui sport în general şi a orientării în special. A încheiat prin a le ura succes sportivilor şi a o prezenta pe noua antrenoare a clubului. Se numeşte Lucia Pop ( fostă Rogoz), care este o  fostă o sportivă de performanţă din cadrul orientării si va activa o perioada alaturi de actualul antrenor, prof Iosif Hecko. Apoi într-o atmosferă destinsă au fost premiaţi toţi componenţii clubului cu diplome, cadouri şi diferite sume de bani. 

          Clasamentele întocmite la sfârşit de an 2015 arată astfel:

Clasament general 2015:,

1.Biro Alexandru

2. Culcean Roxana

3. Constantin Cristian, Tecar Denisa şi Crişan Ionuţ

Clasament – ramura orientare, pe categorii de vârsta:

        Seniori

          Juniori

           Copii

1. Sebestyen Istvan

1. Biro Alexandru

1. Roman Alexandra

2. Tetisan Anca

2. Culcean Roxana

2. Catana Alexandru

3. Hecko Emil

3. Tecar Denişa

3. Hreniuc Andrei

4. Săndulescu Sandra

4. Constantin Cristian

4. Iacob Adrian

5. Brezian Cristina

5. Crişan Ionuţ

5. Manu Andreea

Clasament – ramura schi fond:

1. Biro Alexandru

2. Tâmpa Paul

3. Constantin Cristian

4. Crişan Ionuţ

5. Tecar Denisa

Clasament – ramura atletism:

1. Libotean Stefan

2. Biro Alexandru

3. Hreniuc Alexandru

4. Mureşan Daniel

5. Mate Sergiu.

                 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>