CS Stiinta Electro Sistem popularizeaza orientarea in cadrul programului Pierre de Coubertin

CS Stiinta Electro Sistem popularizeaza orientarea in cadrul programului Pierre de Coubertin

Federaţia Romană de Orientare în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi cluburile de orientare sportivă din România lansează în această perioadă programul Pierre de Coubertin. Acest program se adresează îndeosebi copiilor cu vârsta până la 12 ani, are ca principal scop popularizarea la nivel naţional a acestei frumoase ramuri sportive dar şi descoperirea de noi talente în orientare. Peste 20 de cluburi din România s-au raliat acestui proiect, implementarea lui în judeţul Maramureş fiind făcută de CS Electro Sistem Baia Mare, CSS Baia Sprie, Maratin Baia Mare şi Spria-Nord Baia Mare.

CS Electro Sistem Baia Mare este un club de tradiţie în orientarea sportivă, de-a lungul anilor acest club cucerind foarte multe medalii la nivel naţional şi internaţional la toate categoriile de vârstă, în special în cele de copii şi juniori. Prin acest program copiii din Baia Mare au şansa de a descoperi orientarea în primul rând, beneficiile şi bucuriile ce rezultă în urma parcurgerii unui traseu de orientare într-un mediu sănătos, dar şi şansa de a practica un sport alături de campioni consacraţi în orientare.

Prezentarea concurenţilor va avea loc în Parcul Regina Maria joi 29.10.2015, începând cu orele 14.45, unde reprezentanţii clubului sportiv Electro Sistem Baia Mare vor face o scurtă prezentare a sportului numit orientare, modalitatea de a parcurge cu succes un traseu de orientare, după care concurenţii se vor întrece pe un traseu de orientare conceput special pentru ei, la final cei mai merituoşi fiind recompensaţi cu premii. Pentru aceasta concurenţii sunt rugaţi să aibă asupra lor echipamentul sportiv şi o copie după certificatul de naştere.

Alte informaţii se pot obţine pe adresa de mail istvan_irak@yahoo.com, adrese web utile www.orienteering.ro  şi www.fro.ro.

                                          

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>