CS Stiinta Electro Sistem a participat la programul Scoala Altfel

CS Stiinta Electro Sistem a participat la programul Scoala Altfel

Clubul sportiv Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare s-a implicat în această săptămână în programele dedicate elevilor din cadrul săptămânii Scoala Altfel, organizând o serie de competiţii de Orientare în Alergare. Acestea s-au desfăşurat în parcul municipal Regina Maria, au avut un caracter de masă şi s-au dorit a fi în primul rând un mijloc de popularizare a acestei frumoase discipline sportive în rândul copiilor şi elevilor. Astfel clubul sportiv a pregătit pentru participanti două trasee de orientare, unul cu 10 posturi de control pentru clasele mai mici, respective unul cu 11 posturi de control pentru cei mai mari.

După o scurtă prezentare a sportului numit orientare şi a tehnicilor de deplasare în teren pe un traseu de orientare,  elevii s-au intrecut pe traseele concepute pentru ei de organizatori. Dacă unii dintre ei au luat startul în această “aventură” cu o oarecare teamă, la final toată lumea a fost încântată de traseul parcurs, marea majoritate reuşind să atingă punctele de control în ordinea indicată  pe hartă, unii dintre ei reuşind  chiar timpi foarte buni, în condiţiile în care ei au parcurs pentru prima oară un traseu de orientare.

Clubul organizator nu a rămas indiferent la străduinţele tinerilor concurenţi şi a dorit să premieze eforturile depuse de ei, astfel primi şase din fiecare categorie fiind rsplătiţi cu diplome şi dulciuri. Aici trebuie să îi amintim pe cei care au reuşit să se claseze pe podium:

               Clasele V-VI

Fete:  1 Raţiu Andrada, 2 Codrea Alexandra, 3 Făt Natalia (toate  de la Sc. gimn. dr. Victor Babeş)

Băieţi: Griga Alexandru (Sc. gimn. Al. Ivasiuc)

              Clasele VII-VIII

Fete: 1 Racz Renata, 2 Mureşan Alexandra ( ambele Sc. gimn. dr. Victor Babeş), 3 Ţarălunga Narcisa (Sc. gimn. V. Alecsandri)

Băieţi: 1 Nagy Cătălin, 2 Moldovanu Andrei   3 Ionescu Vlad (toţi trei Sc. gimn. dr. Victor Babeş)

              Clasele IX-XII

Fete: 1 Murg Alexandra, 2 Varga Loredana (ambele C.S.E.I. Baia Mare), 3 Boca Marimar (Şcoală Specială Gimnazială)

Băieţi: 1 Preda Gabriel, 2 Lazan Gabriel, 3 Trif Nicuşor (toţi trei C.S.E.I. Baia Mare)

             Se aduc mulţumiri şcolilor ce au avut reprezentanţi la aceste competiţii: Sc. gimn. Dr. Victor Babeş (profesori-insotitori R. Manu, S. Babiciu, M. Silaghi, C. Ardelean), Şcoala V. Alecsandri (prof. M. Griga), Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă (prof. A. Grigor,  T. Moanţă, C. Lazăr, A. Orha şi asist. med. M. Gheţe) şi Şcolii Speciale Gimnaziale (prof. A. Giudic).

 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>