CS Stiinta Electro Sistem a participat la Festivalul Orientarii

CS Stiinta Electro Sistem a participat la Festivalul Orientarii
In organizarea CS Madaras, in perioada 1-3 iulie, in localitatea Sannicolau Roman din judetul Bihor s-a desfasurat Festivalul Orientarii, competitie la care au luat parte orientaristi din Romania, Ungaria si Ucraina. Au fost 3 zile de concurs foarte frumoase, pe harti nu foarte grele din punct de vedere tehnic si cu centrul de concurs la strandul termal din localitate. Un mic impediment a fost caldura mare din primele 2 zile, insa aceasta nu a influentat foarte mult desfasurarea concursului.
Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare s-au prezentat la aceasta competitie cu gandul de a se bucura in primul rand de acest festival, dar si de a face un concurs bun inaintea intrarii intr-o vacanta “activa”, deoarece urmatoarele competitii oficiale vor fi abia la inceputul lunii septembrie.
Prima zi a constat intr-o  etapa de sprint, concursul desfasurandu-se in imprejurimile lacului Olosig. Aici organizatorii au pregatit 4 trasee – A, B, C si D – fiecare concurent putand sa-si aleaga tipul traseului. Aceasta interesanta optiune de trasare a dat posibilitatea concurentilor sa-si masoare fortele cu alti competitori din alte categorii de varsta. Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare au urcat pe podium prin:
Traseul A: Masc. Sebestyen Istvan-locul I
Traseul B: Fem. Culcean Roxana-locul I, Rus Dora-locul II
Traseul C: Fem. Pop Lucia-locul I
Traseul D: Masc. Hreniuc David-locul II
                   Fem. Manu Andreea-locul I, Ciocian Reebeca-locul III
In a doua zi s-a alergat pe categorii de varsta, intr-o etapa de lunga distanta. Aici au performat urmatorii:
Locuri I:Hreniuc David la M12, Hreniuc Andrei la M14, Manu Andreea la F12, Culcean Roxana la F14.
Locuri II: Roman Alexandra la F14, Ghit Denisa la F16, Rus Dora la F18
Locuri III: Iacob Adrian la M14
Ultima zi, de altfel si cea mai specctaculoasa, a constat intr-o proba de stafeta 2x2, in cadrul careia 2 concurenti au parcurs succesiv cate 2 trasee. La fel ca in prima zi concurentii au fost impartiti in 4 categorii, la alegere. Aici foarte bine s-au prezentat stafetele:
Hreniuc Alex cu Sebestyen Istvan locul I pe traseul A
Vadean Catalin cu Catana Alexandru locul 2 pe traseul B
Strambu Luca cu Hreniuc David locul III pe traseul D
Culcean Roxana cu Mate Sergiu locul IV pe traseul A
Copiii pana la 10 ani au avut trasee diferite fata de cei mari, Kotai Alexandro, Biro Laurentiu si Sebestyen Carla obtinand rezultate foarte bune.
Pentru sportivii clubului urmeaza o scurta perioada de vacanta, dupa care acestia se vor pregati pentru importantele competitii din aceasta toamna.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>