CS Știința-Dragonul - Seminar de pregătire cu Master Mureșan Alexandru 7 dan

CS Știința-Dragonul - Seminar de pregătire cu Master Mureșan Alexandru 7 dan

Clubul Sportiv Dragonul implineste in 26 februarie 2018 frumoasa varsta de 25 de ani de la primul antrenament al clubului (1993-2018), un sfert de secol de activitate, de pregatire a sportivilor in Taekwon-do I.T.F, arta martiala de origine coreeana.
        Cu aceasta ocazie speciala demaram o serie de actiuni sportive menite a marca acest eveniment important pentru noi prin organizarea de seminarii de pregatire cu oameni deosebiti din lumea artelor martiale, ramura Taekwon-do I.T.F. si prin organizarea Campionatului National de Taekwon-do I.T.F. pentru juniori 3, 2, 1 si seniori la Baia Mare in perioada 2-4 martie 2018
           Primul invitat este un om deosebit, unul dintre pionerii Taekwon-do-ului din Romania, Master Muresan Alexandru 7 dan, instructor international, Director Tehnic al Federatiei Romane de Taekwon-do I.T.F. si antrenor al Lotului National de Taekwon-do I.T.F.

           Master Muresan Alexandru 7 dan va sustine la Baia Mare un seminar de pregatire cu sportivii Clubului Sportiv Dragonul in perioada 16-18 februarie 2018.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>