Campionatele Nationale de Orientare pe schiuri se desfasoara in statiunea Izvoare

Campionatele Nationale de Orientare pe schiuri se desfasoara in statiunea Izvoare

In perioada 29 ianuarie – 1 februarie in statiunea Izvoare se desfasoara Campionatele Nationale de Orientare pe schiuri in probele de sprint, medie distanta, lunga distanta si stafeta. Competitia este organizata de Federatia Romana de Orientare in parteneriat cu clubul sportiv Stiinta Electro Sistem Baia Mare si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Peste 100 de concurenti de la cluburile de profil din tara si-au anuntat prezenta la startul acestor competitii, toti cu dorinta de a se clasa cat mai sus în ierarhii, si (de ce nu?) sa castige titlurile de campion puse la bataie de organizatori. De altfel, gazdele acestei competitii lucreaza de câteva zile bune pentru ca acest concurs  sa fie o reusita. Directorul clubului Electro Sistem Baia Mare, Istvan Sebestyen a declarat: “Arbitrii care participa la bunul mers al acestui concurs au facut tot ce este posibil pentru a oferi concurentilor trasee interesante, tehnice. Pentru aceasta ei au batut urme pe zapada in toata zona Poiana Soarelui,  precum si in zonele Iezuri si Vlasinescu, unele urme avand o latime chiar si de cinci metri.”

            Concursul se va bucura si de prezenta la start a insusi presedintelui Federatiei Romane de Orientare, caruia ii uram pe aceasta cale mult succes.

             Astfel timp de 4 zile polul orientării sportive pe schiuri se mută lângă Baia Mare, unde să sperăm că cei mai buni să învingă ,iar cei mai puţin “inspiraţi” să nu se descurajeze, ci să se antreneze mai mult pt a putea obţine performante mai bune.

              Programul concursului:

 -Joi 29.01.2015,                ora 11.00-13.00 - Validare la centrul de concurs Cabana Brazi II

                                             ora 14.00 - Start in proba de Sprint

-Vineri 30.01.2015,          ora 11.00  - Start în proba de Medie Distanta (Poiana Soarelui)

-Sambata,31.01.2015      ora 11.00 - Start în proba de Stafeta (Poiana Soarelui)

                                             Ora 13.30 – Festivitate de premiere la locul de sosire pt. Sprint si  Medie                                                                     .                                                                  Distantă (Poiana Soarelui)

-Duminica,01.02.2015     ora 10.30 – Start in probă de Lunga Distanta (Cabana Brazi II)

                                             ora 13.30 - Festivitatea de premiere la locul de sosire (Cabana Brazi II)

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>