9 medalii pentru CS Stiinta-Dragonul la CN de Taekwon-do ITF pentru juniori 2 si juniori 3

9 medalii  pentru CS Stiinta-Dragonul la  CN de Taekwon-do ITF pentru juniori 2 si juniori 3

La Campionatul  National de Taekwon-do ITF pentru juniori 2 si 3, desfasurat la Sibiu in perioada 9-11 mai 2014, au participat 180 de sportivi cu varste sub 14 ani, de la 15 cluburi din tara.

Delegatia care a reprezentat CS Stiinta-Dragonul Baia Mare a fost compusa din 11 sportivi, antrenorul emerit Dan Goron 5 dan,  Monica Goron 4 dan -  in dubla calitate, de antrenor si arbitru si Roxana Boje 1 dan, arbitru.

Micii dragoni au reusit sa obtina 3 titluri de campion national, prin Dora Ivasuc, dubla campioana nationala la tull -12 ani si tehnici speciale -12 ani si Andrei Nemes, campion national la lupta -10 ani (-32 kg). Laura Darolti a obtinut medalia de argint la lupta -12 ani (+ 45 kg  ), Victor Rohian si Cristian Iustin au castigat medalii de bronz la tull individual -14 ani, Larisa Buda a obtinut medalia de bronz la lupta -10 ani (+35 kg), Nistorina Lihet a castigat medalia de bronz la tehnici speciale -12 ani, iar Vlad Tarisnyas a castigat bronzul la lupta -14 ani (-58 kg) . Alex Ivasuc, Talida Vicas si Maria Takacs au avut o evolutie foarte buna  desi nu au urcat pe podium de aceasta data. Urmatoarea competitie la care va fi prezent clubul Stiinta -Dragonul va fi Cupa Internationala de Vara, care se va desfasura in perioada 5-8 iunie 2014, si la care vor participa toate categoriile de varsta (juniori 3,2,1, si seniori).

 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>