7 medalii pentru Stiinta Electro Sistem la CN de Orientare (sprint, medie si lunga distanta)

7 medalii pentru Stiinta Electro Sistem la CN de Orientare (sprint, medie si lunga distanta)

In organizarea Federatiei Romane de Orientare, in parteneriat cu CSO Dudu Floresti si cu Asociatia Judeteana de Orientare Cluj, in imprejurimile orasului Cluj Napoca s-au desfasurat Campionatele Nationale de Orientare pentru categoriile de performanta in probele de sprint, medie si lunga distanta, precum si Cupa Dudu Floresti pentru toate categoriile de varsta. Evenimentul s-a bucurat de o numeroasa prezenta, aproape 350 de concurenti de la cluburile de profil din tara, dar si de peste hotare, au luat startul la aceste competitii. Ca o consecinta a prezentei numeroase la acest concurs a fost  faptul ca, la multe categorii de varsta, lupta la varf a fost foarte echilibrata, mai ales prin prisma faptului ca zona  de concurs nu a pus prea multe probleme tehnice concurentilor, fiind in general o zona alergabila.

Sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare s-au prezentat multumitor la aceaste competitii, reusind sa urce cu mai multi sportivi pe podiumul de premiere, insa au fost urmariti putin si de ghinion deoarece s-au obtinut si 7 clasari pe  locul patru. Performera acestei competitii o putem numi pe Anca Tetisan, care desi concureaza in cadrul categoriei tineret a reusit sa obtina locul intai si titlul de campioana nationala in cadrul categoriei de senioare elita, dar nu este de neglijat nici titlul national obtinut de Daniel Muresan, obtinut in cadrul unei categorii foarte numeroase si echilibrate.

Rezultatele obtinute de sportivii de la Stiinta Electro Sistem in cadrul Campionatelor Nationale:

         Locuri I: Tetisan Anca (F21) la Sprint, Daniel Muresan (M14) la Sprint, Alexandru Catana (M12) la Concursul National al Copiilor;

        Locuri III: Tecar Denisa (F14) la Sprint si Medie+Lunga Distanta, Culcean Roxana la Medie Distanta si Lunga Distanta

         Locuri 4 au obtinut Sebestyen Istvan (M21), Biro Alexandru (M16), Crisan Ionut (M14), Culcean Roxana (F16), Rus Dora (F16).

In cadrul cupei Dudu Floresti s-au obtinut podiumuri prin:

        Locuri I: M12 Catana Alexandru, F55 Bors Cornelia;

        Locuri II: F10 Manu Andreea;

        Locuri III: F16 Culcean Roxana, F14 Tecar Denisa.

In continuare sportivii antrenati de prof. Iosif Hecko se vor prezenta saptamana aceasta la Targu Mures pentru a lua startul la a cincea etapa din cadrul Campionatelor Nationale de Parc-Oras si Cupa Orienter, de unde spera sa se intoarca cu alte trofee.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>