7 medalii pentru CS Stiinta-Dragonul Baia Mare la CE de Taekwon-do ITF

7 medalii pentru CS Stiinta-Dragonul Baia Mare la CE de Taekwon-do ITF

In perioada 24-27 aprile 2014 in Riccione, Italia, lotul national de Taekwon-do ITF a participat la Campionatul European de Taekwon-do ITF, competitie care a reunit 560 de sportivi din 29 de tari.
CS Stiinta-Dragonul Baia Mare a avut 6 reprezentanti: antrenorul Dan Goron, in calitate de antrenor al lotului national si 5 sportivi : Remus Catricicau, Cosmin Zetea, Paul Rus, Beatrix Popa, Alexandru Ciunt. Acestia au obtinut 7 medalii la probe individuale si de echipa: 2 medalii de aur, 3 medalii de argint si 2 medalii de bronz. Sportivii sunt pregatiti in cadrul clubului de catre antrenor emerit Dan Goron 5 dan si antrenor Monica Goron 4 dan.
Beatrix Popa, la prima participare la Campionatul European, a obtinut titlul de vicecampioana europeana la proba tehnici speciale individual junioare si medalia de bronz cu echipa la aceeasi proba. Cosmin Zetea a repetat performantele obtinute anul trecut la Campionatul European si Campionatul Mondial, obtinand locul III la proba spargeri forta individual juniori. Cosmin Zetea si Alexandru Ciunt au devenit campioni europeni cu echipa la spargeri forta echipe juniori, iar Alexandru Ciunt si Paul Rus au obtinut titlul de vicecampion european la proba tehnici speciale echipe juniori.
Echipa de juniori a Romaniei, din care fac parte Cosmin Zetea, Alexandru Ciunt si Paul Rus, a primit trofeul pentru cea mai buna echipa de juniori la aceasta competitie.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>