32 de medalii pentru CS Știința-Dragonul la CN de taekwon-do ITF

32 de medalii pentru CS Știința-Dragonul la CN de taekwon-do ITF
În perioada 17–19 martie 2022 s-a desfasurat la Sibiu, Campionatul National de Taekwon-do ITF pentru juniori 1, 2, 3 si seniori, organizat de catre Federatia Romana de Taekwon-do ITF si ACS Puma Sibiu.
Competitia a reunit peste 700 de sportivi de la 29 de cluburi din toată România, fiind competitia cu cea mai numeroasa participare pe plan intern, de la infiintarea federatiei si pana in prezent.
CS Stiinta - Dragonul Baia Mare a obținut 32 medalii (14 de aur + 8 de argint + 10 de bronz) si LOCUL 3 in Clasamentul General pe Cluburi la Juniori 2 si Juniori 3.
Din partea clubului au fost prezenti ca si arbitri : Remus Catricicau 5 dan, Cosmin Zetea 3 dan, Kevin Iustin 2 dan, Cristian Juhasz 1 dan, Rafael Nedila 1 dan, Dennis Negrea 1 dan.
Lotul de performanta prezent la acesta competitie a fost condus de catre antrenor emerit Dan Goron 6 dan, presedintele clubului.

 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>