28 de medalii obținute de Știința Electro Sistem la CN de orientare

28 de medalii obținute de Știința Electro Sistem la CN de orientare

Cea mai importantă competiție internă din cadrul calendarului competițional la Orientare în Alergare s-a derulat la Victoria (județul Brașov), în perioada 30 august-3 septembrie. Aici s-au desfășurat Campionatele Naționale în probele individuale -sprint, medie distanță, lungă distanță- și de ștafetă, întreceri ce au reunit toată elita orientării din România, aproape 300 de participanți ținând să ia startul la acest concurs. Zonele de întrecere au fost destul de dificile, atât fizic cât și tehnic, prezentand multe diferențe de nivel precum și multă vegetație deasă. Din cauza acestor aspecte au scăzut foarte mult vitezele de deplasare a concurenților, în aceste condiții având câștig de cauză competitorii mai bine pregătiți fizic.

Sportivii de la CS Știința Electro Sistem  Baia Mare, sub îndrumarea antrenorilor Lucia Pop și Istvan Sebestyen, au pregătit foarte atent aceste competiții, fiind conștienți de valoarea ridicată a întrecerii.  Buna lor pregătire îi îndreptățea sa spere  la obținerea de rezultate pe măsură la aceste  Campionate Naționale iar rezultatele obținute de ei vorbesc de la sine:  28 de medalii naționale  dintre care 9 titluri de Campion Național este palmaresul cu care clubul băimărean s-a întors de la Victoria, fiind de altfel cel mai medaliat club sportiv  la aceste întreceri.

Rezultate obținute::

           LOCURI I ȘI CAMPIONI NAȚIONALI:

 Sprint:Vadean Cătălin la M14, Pop Lucia la F50

 Lungă Distanță: Ciocian Rebeca la F12, Culcean Roxana la F20, Sebestyen Istvan la M35

 Medie Distanță: Ciocian Rebeca la F12, Culcean Roxana la F20, Sebestyen Istvan la M35

 Ștafetă: Manu Andreea cu Creciun Alexandra și Roman Alexandra la F14 

          LOCURI II:

 Sprint: Roman Alexandra la F14, Strâmbu Luca la M14

 Lungă Distanță: Roman Alexandra la F14, Pop Lucia la F50, Strâmbu Luca la M14, Catană Alexandru la M16

 Medie Distanță: Roman Alexandra la F14, Culcean Roxana la F21, Pop Lucia la F50, Vadean Cătălin la M14, Iacob Adrian la M16

 Ștafetă: Hreniuc David cu Strâmbu Luca și Vadean Cătălin la M14, Crișan Ionuț cu Catană Alexandru și Biro Alexandru la M18, Tecă Alina și Ghit Denisa la F18 (în reprez. Maramureș), Sebestyen Istvan la M35 (în reprez. Maramureș)

          LOCURI III:

 Lungă Distanță: Culcean Roxana la F21, Crișan Ionuț la M18

 Medie Distanță: Catana Alexandru la M16, Crișan Ionuț la M18.

                Se aduc mulțumiri Primăriei și Consiliului Local Baia Mare care au suportat o parte din cheltuielile necesare acestei deplasări.

                  Înaintea unei vacanțe binemeritate, componenții clubului băimărean vor mai lua parte la ultima competiție din acest an, respectiv Campionatele Naționale de Noapte și de Ștafetă Mixtă, competiții ce se vor desfășura la sfârșitul lunii la Arad.

 

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>