20 de medalii obținute de Știința Electro Sistem la CN de Orientare în Alergare în probele individuale și de ștafetă

20 de medalii obținute de Știința Electro Sistem la CN de Orientare în Alergare în probele individuale și de ștafetă

Cea mai importantă competiție internă din cadrul calendarului competițional la Orientare în Alergare s-a derulat in imprejurimile orasului Ploiesti în perioada 5-8 septembrie. Aici s-au desfășurat Campionatele Naționale în probele individuale (medie distanță, lungă distanță) și de ștafetă, întreceri ce a reunit toată elita orientării din România, aproape 200 de participanți de la majoritatea cluburilor de profil din tara ținând să ia startul la acest concurs. Zonele de întrecere au fost destul de dificile, atât fizic cât și tehnic, care au prezentat multe diferențe de nivel precum și multă vegetație densă. Datorită acestor aspecte au scăzut foarte mult vitezele de deplasare a concurenților, în aceste condiții având câștig de cauză competitorii mai bine pregătiți fizic.

                 Sportivii de la CS Știința Electro Sistem  Baia Mare, sub îndrumarea antrenorilor Lucia Pop și Istvan Sebestyen, au pregătit foarte atent aceste competiții, fiind conștienți de valoarea ridicată a întrecerii.  Buna lor pregătire îi îndreptățea sa spere  la obținerea de rezultate pe măsură la aceste  Campionate Naționale iar rezultatele obținute de ei vorbesc de la sine:   20 de medalii naționale  dintre care 7 titluri de Campion Național este palmaresul cu care clubul băimărean s-a întors din județul Prahova.             

               Rezultatele obținute sunt:

 

           LOCURI I ȘI CAMPIONI NAȚIONALI:

Medie Distanță: Roman Alexandra la F16,  Pop Lucia la F50, Vădean Cătălin la M16, Sebestyen Istvan la M45

Lungă Distanță: Pop Lucia la F50, Sebestyen Istvan la M45

Ștafetă: F14 - Manu Andreea cu Sabou Tania și Ciocian

          LOCURI II:

Medie Distanță: Man Antonia la F12, Manu Andreea la F14, Catană Alexandru la M20

Lungă Distanță:  Roman Alexandra la F16, Hreniuc David la M14, Vădean Cătălin la M16

Ștafetă: F18 – Roman Alexandra cu Creciun Alexandra si Peleș Ștefania, M14 – Hreniuc David cu Kotai Alexandro si Catană Marius, M18 – Catană Alexandru cu Vădean Cătălin si  Peleș Vlad

          LOCURI III:

Medie Distanță: Sabou Tania la F14, Manu Cristian la M12  

Lungă Distanță: Manu Andreea la F14, Catană Alexandru la M20

                Se aduc mulțumiri DJST Maramureș si Consiliului Judetean Maramureș care au suportat o parte din cheltuielile necesare acestei deplasări.

                  Înaintea unei vacanțe binemeritate, componenții clubului băimărean vor mai lua parte la ultima competiție din acest an, respectiv Campionatele Naționale de Noapte și de Ștafetă Mixtă, competiții ce se vor desfășura la inceputul lunii octombrie la Victoria.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>