18 medalii obtinute de Stiinta Electro Sistem la CN de orientare cu Montaine Bike

18 medalii obtinute de Stiinta Electro Sistem la CN de orientare cu Montaine Bike

In organizarea Federatiei Romane de Orientare si a Asociatiei Judetene de Orientare Cluj, pe dealul Feleacului de langa municipiul Cluj Napoca s-au desfasurat campionatele Nationale de Orientare cu Mountain Bike, probele de sprint si lunga distanta, pentru toate categoriile de varsta. O vreme frumoasa  a intampinat concurentii in cele 2 zile de concurs, astfel ca ciclabilitatea nu a avut de suferit si au rezultat viteze mari de concurs. In plus organizatorii au gandit astfel traseele incat ele sa se poata parcurge in marea lor majoritate pe bicicleta, lucru care a multumit pe toti cei prezenti la aceste competitii.

Desi orientarea cu mountain bike-ul nu este “specialitatea” lor de baza, sportivii de la Stiinta Electro Sistem Baia Mare s-au prezentat la startul acestor competitii, insa cu un lot mai restrans ca de obicei. Desi dotarile tehnice ale componentilor clubului nu au fost dintre cele cele mai bune (ne referim aici in primul rand la bicicletele cu care au concurat), au reusit sa compenseze prin experienta acumulata in concursurile de orientare in alergare si orientare pe schiuri. Astfel ei au reusit sa obtina in total 18 medalii in cele 2 zile de concurs, 8 titluri de campion national, 8 medalii de argint si 2 medalii de bronz.

Campionatul National de Sprint s-a desfasurat pe ulitele din satul Feleac, marea majoritate a traseelor fiind foarte rapide, deoarece s-a rulat in mare parte pe strazi asfaltate si drumuri de macadam. Aici s-au obtinut urmatoarele rezultate:

Locuri I F14 Tecar Denisa, F17 Culcean Roxana, M14 Muresan Daniel, M17 Constantin Cristian

Locuri II F17 Rus Dora, M14 Crisan Ionut, M17 Tampa Paul, M21 Sebestyen Istvan

Loc III M17 Biro Alexandru

Campionatul National de Lunga Distanta s-a desfasurat in imprejurimile Caselor Micesti din vecinatatea Fagetului, zona care prezinta multe poteci ciclabile fara prea mari diferente de nivel. Rezultatele obtinute in aceasta zi de componentii clubului:

Locuri I F14 Tecar Denisa, F17 Culcean Roxana, M14 Muresan Daniel, M17 Tampa Paul 

Locuri II F17 Rus Dora, M14 Crisan Ionut, M17 Constantin Cristian, M21 Sebestyen Istvan

Loc III M17 Biro Alexandru

La sfarsitul lunii august, Stiinta Electro Sistem Baia Mare va participa in Serbia la Campionatele Europene de Sud Est precum si la competiile paralele organizate cu acest prilej. Insa pana atunci, sportivii vor fi prezenti in 23 august la nunta unei foste sportive de marca a clubului,  Auer Monica, care urmeaza sa se casatoreasca. Ii uram si pe aceasta cale “Casa de piatra!”

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>