16 clasari pe podium pentru Stiinta Electro Sistem la Cupa de Vacanta (Harghita-Bai)

16 clasari pe podium pentru Stiinta Electro Sistem la Cupa de Vacanta (Harghita-Bai)

Ultima competitie la care au participat componenii echipei Stiinta Electro Sistem Baia Mare a fost Cupa de Vacanta (in organizarea Palatului Copiilor Miercurea Ciuc), concurs ce s-a desfasurat pe si in împrejurimile partiei de schi fond si biatlon din statiunea Harghita Bai (jud. Harghita). Cei aproximativ  80 de concurenti care s-au prezentat la start s-au putut bucura de o zapada foarte buna pentru schi, mai ales ca  gazdele din statiune au pornit deja tunurile de zapada.

Concursul in sine a fost foarte interesant, dar totodata foarte rapid (aspect caracteristic unei probe de sprint), care a placut tuturor participantilor, iar castigatori au fost cei care au reusit sa ia deciziile cele mai bune intr-un timp relativ scurt.

 Siinta Electro Sistem Baia Mare s-a descurcat foarte bine la acest concurs, reuşind sa urce pe podium cu 16 sportivi, astfel:

F 10   Locul 1 Manu Andrea;

M12  Locul 1 Catana Alexandru,  Locul 2 Iacob Adrian,  Locul 3 Hreniuc Andrei;

F12    Locul 1 Roman Alexandra;

M14  Locul 1 Mureşan Daniel,  Locul 2 Crisan Ionut,  Locul 3 Pintea Mihai;

F14    Locul 1 Tecar Denisa, Locul 2 Erli Andreea;

M16  Locul 1 Biro Alexandru,  Locul 2 Constantin Cristian,  Locul 3 Mate Sergiu;

F16    Locul 1 Culcean Roxana,   Locul 3 Rus Dora;

M18  Locul 1 Tampa Paul.

In continuare componentii clubului vor pleca in cantonament la Blidari, pentru a se pregati pentru primele Campionate Nationale de Orientare pe Schiuri din sezonul competitional 2015 (probele de sprint si medie distanta), competitii ce se vor desfasura in perioada 9-11 ianuarie 2015 la Vatra Dornei.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>