Volei: Știința Explorări ţntÔlnește ţn deplasare pe CSVM Zalău, ţn prima manșă din semifinalele Cupei RomÔniei (marți, ora 18, Digi Sport 3)

Volei: Știința Explorări ţntÔlnește ţn deplasare pe CSVM Zalău, ţn prima manșă din semifinalele Cupei RomÔniei (marți, ora 18, Digi Sport 3)

Seria partidelor dificile continuă pentru Știința Explorări la începutul acestui an.

    Marți (24 ianuarie), băimărenii vor disputa în deplasare cu CSVM Zalău, prima manșă din semifinalele Cupei României la volei masculin. Întâlnirea va începe la ora 18 și va fi arbitrată de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Tudor Pop (Cluj Napoca). Returul este programat în Baia Mare, în data de 8 februarie. Explorări nu va putea conta în acest meci pe serviciile lui Robert Țuțea (accidentat) și Alan Domingos (plecat în Ungaria pentru a-și prelungi viza de ședere în România).

    Explorări a ajuns în penultimul act al competiției după ce a învins de două ori cu 3-0 pe VCM LPS Piatra Namț (ambele partide s-au disputat în Baia Mare), în timp ce CSVM Zalău a trecut de Unirea Dej cu 3-0 (în deplasare) și 3-1 (pe teren propriu).

    Întâlnirea de la Zalău va fi transmisă în direct la televizor de postul Digi Sport 3 și LIVE SCORE pe www.stiinta explorari.ro.

    Cele două formații au început anul 2017 cu înfrângeri în campionat. Știința Explorări a pierdut cu 3-2 pe teren propriu în fața Stelei, în timp ce CSVM Zalău a fost înfrântă cu 3-0 în deplasare de SCMU Craiova.

    În cealaltă semifinală din cadrul Cupei României se întâlnesc SCMU Craiova și Arcada Galați (25 ianuarie și 8 decembrie).

    Semifinalele Cupei României se dispută după sistemul tur-retur, urmând să se califice echipa care acumulează mai multe puncte în cele două manșe. Se vor acorda 3 puncte pentru victorie cu 3-0 sau 3-1, 2 puncte pentru victorie cu 3-2, 1 punct pentru înfrângere cu 2-3, 0 puncte pentru înfrângere cu 0-3 sau 1-3. Dacă punctajul general este 3-3 după cele două manșe, se va disputa setul de aur (până la 15) pentru stabilirea echipei calificate, indiferent de setaveraj.

    Finala Cupei României se va juca, într-o singură manșă, în data de 30 aprilie 2017.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>