Vlad Negrean: Oferta de la Știința Explorări a fost o surpriză pentru mine

Vlad Negrean: Oferta de la Știința Explorări a fost o surpriză pentru mine

După trei sezoane, în care a jucat la Știința Bacău, Phoenix Șimleu Silvaniei și Universitatea Cluj, Vlad Negrean a revenit în această vară la Știința Explorări, echipa la care s-a consacrat. Jucătorul în vârstă de 30 de ani, care evoluează pe postul de trăgător universal, s-a întors cu bucurie la clubul din Baia Mare și este nerăbdător să înceapă campionatul.

    Vlad Negrean: Trebuie să recunosc faptul că oferta de la Știința Explorări m-a surprins. Nu mă așteptam să se mai apeleze la serviciile mele. Mă întorc la echipa la care am petrecut câțiva ani frumoși din cariera mea. De adaptare nu am nevoie, deoarece cunosc orașul, antrenorii, coechipierii și modul profesionist în care se lucrează la acest club. Viitorul campionat va fi foarte greu, sunt 5-6 echipe care s-au întărit puternic. Noi trebuie să fim serioși și să muncim mult și atunci putem spera la rezultate bune.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>