Universitatea Cluj, următorul adversar al Științei Explorări (sÔmbătă, ora 18)

Universitatea Cluj, următorul adversar al Științei Explorări (sÔmbătă, ora 18)

Știința Explorări încheie turul campionatului cu un meci pe teren propriu, pe care îl va disputa în compania Universității Cluj-Napoca.

    Întâlnirea este programată sâmbătă, de la ora 18, și va fi arbitrată de ieșenii Ioan Bîrsan și Cornel Gorban. Observator FRV va fi Vasile Dușa (Zalău).

    Cele două formații sunt vecine de clasament în acest moment, băimărenii situându-se pe locul 9, cu 10 puncte, în timp ce clujenii sunt pe 10, cu 7 puncte.

    După succesul din etapa precedentă de la Timișoara (3-0), Explorări vizează o nouă victorie. În cazul în care va fi obținută, gazdele au șansa să se îndepărteze de ultimele locuri ale clasamentului și să risipească o parte din presiunea rezultatelor, care apasă asupra echipei.

    Aflați într-o poziție delicată în clasament, clujenii au avut câteva evoluții apreciabile în acest sezon și este de așteptat să ofere o replică puternică în meciul de sâmbătă.

    Programul etapei a 12-a (2-3 decembrie):

    - CSM București - SCMU Craiova (sâmbătă, 2 decembrie, ora 17);

    - Arcada Galați - CSU UV Timișoara (sâmbătă, ora 18);

    - LMV Tricolorul Ploiești - Unirea Dej (sâmbătă, ora 18);

    - Dinamo București - VM Zalău (sâmbătă, ora 18, se joacă la Zalău);

    - Știința Explorări - Universitatea Cluj (sâmbătă, ora 18);

    - CSȘ 2 CNE Baia Mare - Steaua București (duminică, 3 decembrie, ora 17).

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>