Un portorican la Știința Explorări

Un portorican la Știința Explorări

 Luis Miguel Bertran este cel mai nou jucător al echipei Știința Explorări, cu care a semnat un contract valabil pe un sezon.

    Născut în data de 22.08.1994, voleibalistul din Porto-Rico are 1,73 m înălțime și evoluează pe postul de libero. A început sportul la fileu la 13 ani și a evoluat în țara natală la Changos de Naranjito, dar și în campionatul universitar american la Mastodons Fort Wayne și IPFN Pineapple.

    A jucat în echipa națională a juniori a statului Porto-Rico, cu care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice pentru juniori (SUA, 2009) și medalia de argint la Jocurile Pan Americane 2011, rezervate de asemenea juniorilor.

    Luis Miguel Bertran: Am ajuns în Baia Mare după o călătorie foarte lungă. Îmi place Baia Mare. În privința peisajului, seamănă mult cu cel de acasă și aici mă refer la dealuri și munți. Cea ce îmi place mult este faptul că sunt foarte mulți oameni pe stradă. De când m-am apuca de volei mi-am dorit să joc în Europa și România mi-a oferit acestă oportunitate. Eu vreau să ajut cât pot de mult echipa și sper ca Știința Explorări să facă o treabă bună în noul campionat.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>