Știința Explorări - VM Zalău 0-3

Știința Explorări - VM Zalău 0-3

Știința Explorări Baia Mare - VM Zalău 0-3 (-16, -20, -18)

Explorări: Răileanu 2p (2 blocaje), Țuțea 10p (un as), Mocanu 11p, Talpă 7p (2 blocaje, un as), Nagy 2p, Crișan 5p, Popovici (libero). Au mai jucat: S. Dragomir 4p, Al. Dragomir și Butnaru. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

VM Zalău: Bartha 4p (un blocaj, 2 ași), Matei 16p (2 blocaje, un as), Mihalcea 11p (7 blocaje), Spînu 5p, L. dal Bosco 12p (un as), Bălean 10p (un blocaj, un as), Kroiss (libero). Antrenor: Bogdan Nicolae.

Au arbitrat Marius și Cristian Șanta (Cluj-Napoca). Observator FRV Gheorghe Popescu (București).

Evoluția scorului

- setul I: 2-4, 6-12, 7-15, 11-2-, 14-20, 16-25;

- setul II: 4-3, 7-10, 8-13, 12-14, 18-20, 20-25;

- setul III: 4-1, 6-6, 9-7, 10-13, 12-17, 14-20, 18-25.

Meciul disputat în prima etapă a returului Diviziei A1 de volei masculin a fost la discreția oaspeților care s-au impus fără emoții. Zălăuanii s-au remarcat prin atacuri eficiente și, mai ales, un blocaj greu de trecut. Forța ofensivă a băimărenilor a fost mult diminuată de absența din teren a lui Cristian Imhoff, plecat la Szeged (Ungaria) pentru a-și prelungi viza.

VM Zalău a fost condusă de pe margine la acest meci de secundul Bogdan Nicolae, după ce principalul Nikolay Jeliazkov și-a dat demisia. Echipa va fi antrenată în continuare de polonezul Andrzej Kowal, care s-a aflat sâmbătă în tribunele sălii polivalente din Baia Mare.

Robert Țuțea (Știința Explorări): Obiectivul nostru în acest meci a fost să jucăm cât mai bine. Diferența de valoare dintre cele două echipe este destul de mare. În plus, a contat mult absența lui Cristian Imhoff, eu fiind desemnat să-l suplinesc pe un post cu care nu sunt foarte familiar. Eu consider că nu acest joc trebuia câștigat, ci cele care vor urma, când întâlnim adversari de valoarea noastră.

Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): Este evident că am întâlnit o echipă mai bună decât a noastră. Era greu pentru noi să producem o surpriză, cu atât mai mult cu cât ne-a lipsit Imhoff, titularul postului de trăgător universal.

Cristian Bartha (căpitan VM Zalău): Este important pentru noi că câștigat fără să pierdem vreun set, acest lucru contează în economia campionatului. Având în vedere ce s-a întâmplat în ultima săptămână cu schimbarea antrenorului, ne-am mobilizat foarte tare pentru acest joc. S-a dovedit că echipa este unită și am dat totul pe teren.

Rezultatele etapei a 12-a

- Dinamo - CSM București 3-1;
- Steaua - Unirea Dej 3-1;
- CSM Câmpia Turzii - Arcada Galați 0-3(s-a jucat în Galați);
- Știința Explorări - VM Zalău 0-3;
- Universitatea Cluj - SCMU Craiova 0-3;
- VCM Piatra Neamț a stat.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>