Știința Explorări întâlnește liderul clasamentului în primul meci din 2019 (sâmbătă, ora 18)

Știința Explorări întâlnește liderul clasamentului în primul meci din 2019 (sâmbătă, ora 18)

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin se reia în acest weekend cu etapa a 12-a, prima a returului. În cadrul acestei runde, Știința Explorări va întâlni pe teren propriu formația VM Zalău sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 18. Partida va fi arbitrată de frații Marius și Cristian Șanta (Cluj-Napoca). Observator din partea FR Volei va fi Gheorghe Popescu (București).

Știința Explorări începe returul primei faze a campionatului de pe poziția a noua a clasamentului, cu 8 puncte, în timp ce VM Zalău este pe locul I, cu 28 de puncte. În tur, zălăuanii s-au impus pe teren propriu cu 3-0. Dacă pentru băimăreni jocul de sâmbătă este primul din 2019, în schimb, adversarii au disputat deja două partide oficiale în acest an. În data de 16 ianuarie, VM Zalău a pierdut cu 3-1 întâlnirea disputată pe teren propriu cu Benfica Lisabona, în manșa a doua din optimile de finală ale Challenge Cup. Portughezii s-au calificat în sferturi, după ce câștigaseră și meciul tur cu 3-0. Zălăuanii s-au calificat, în schimb, în Final Four-ul Cupei României la volei masculin după ce au eliminat din competiție, în data de 20 ianuarie, pe Unirea Dej, formație pe care a învins-o în deplasare cu 3-0, în sferturile de finală al competiție (s-a jucat un singur meci).

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>