Știința Explorări - CSM București 0-3

Știința Explorări - CSM București 0-3

Știința Explorări Baia Mare - CSM București 0-3 (-21, -13, -21)

Explorări: Al. Dragomir, Țuțea 6p, Mocanu 6p (2 blocaje), Talpă 10p (4 blocaje, 2 ași), Nagy 4p (un as), Crișan 7 (2 blocaje, un as), Popovici (libero). Au mai jucat: Răileanu și Butnaru. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

CSM: Gelinski 1p, Cherbeleață 16p (4 blocaje, un as), Cubrilo 8p (3 blocaje), Aldea 4p, Bala 8p (un blocaj), Batagim 11p (un blocaj, un as), Rosic (libero). Au mai jucat: Dumitru și Dediulescu 1p. Antrenori: Marian Apostu și Marian Rădulescu.

Au arbitrat: Marius Lazăr (Zalău) și Cristian Șanta (Cluj-Napoca). Observator FRV: Mihai Marin (Ploiești).

Evoluția scorului:

- setul I: 2-0, 3-5, 10-8, 12-9, 16-14, 17-19, 20-19, 21-21, 21-25;

- setul II: 1-4, 2-6, 5-10, 10-21, 13-25;

- setul III: 5-3, 9-5, 13-8, 16-17, 20-19, 21-25.

Înfrângere pentru Știința Explorări pe teren propriu în fața echipei CSM București. Confruntați cu mari probleme de lot la acest meci, băimărenii au fost învinși de o echipă mai valoroasă, care a jucat la turație maximă de la prima până la ultima minge. Gazdele au avut o evoluție bună doar trei sferturi din seturile I și III, când au condus până la scorul de 20-19, după care valoarea individuală și experiența superioară a jucătorilor bucureșteni și-a spus cuvântul.

Marian Apostu (antrenor princ. CSM București): Ne așteptam un meci greu, deși știu că echipa din Baia Mare se confruntă cu probleme finaciare. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudinea arătată în acest meci. Am dorit și am reușit să încheiem partida cât mai repede, deoarece ne așteaptă două meciuri grele în următoarele șapte zile.

Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): Era de așteptat să avem un meci greu deoarece am avut probleme serioase în alcătuirea echipei. Răileanu nu s-a antrenat toată săptămâna, din cauza unei răceli, Sorin Dragomir are o problemă la călcâiul lui Ahile, iar Cristian Imhoff este blocat în Ungaria până la obținerea vizei. De asemenea, Țuțea, Balog și Neamț sunt angajați și vin la antrenamente când pot, așa că situația este destul de delicată. Cred că puteam câștiga măcar un set, dar am comis câteva greșeli individuale care ne-au costat.

Dragoș Răileanu (căpitan Știința Explorări): A fost un meci dificil, așa cum ne așteptam. CSM este o echipă bună cu titulari și rezerve de același nivel. Noi încercăm să facem puncte, dar azi nu s-a putut. Și problemele de noastre de lot și-au spus cuvântul, dar sperăm ca în etapele următoare jocul nostru să se îmbunătățească.

Rezultatele etapei a 16-a:

- Steaua București - CSM Câmpia Turzii 3-2;

- VM Zalău - Unirea Dej 3-0;

- SCMU Craiova - Arcada Galați 1-3;

- Știința Explorări - CSM București 0-3;

- Universitatea Cluj și Dinamo București au stat.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>