Stiinta Explorari si-a reluat pregatirile. Raileanu, noul capitan al echipei

Stiinta Explorari si-a reluat pregatirile. Raileanu, noul capitan al echipei

Dupa o vacanta de o luna de zile, voleibalistii de la Stiinta Explorari si-au reluat pregatirile pentru sezonul urmator al diviziei A1. La primul antrenament desfasurat in sala de forta, sub comanda antrenorilor Marius Botea si Sorin Pop, au participat 12 jucatori. Alaturi de cei care au facut parte din lot si in sezonul precedent, Ciprian Neamt, Andrei Veber, Silviu Suson, Dragos Raileanu, Gheorghe Socaciu, Patriciu Pastean, Rolland Balog, Robert Nagy si Claudiu Goteciuc, au fost prezenti si voleibalistii transferati in aceasta vara, Florin Balhaceanu (tragator secund-Nancy Volley Maxeville Jarville, liga a 2-a Franta), Liviu Rapeanu (ridicator-Arcada Galati) si Paul Olar (libero-Phoenix Simleu Silvaniei). In perioada urmatoare vor mai veni la echipa un tragator principal si un tragator universal, dar nu este exclusa si achizitionarea unui tragator secund. Voleibalistii baimareni se vor pregati in luna august pe plan local, urmand ca luna septembrie sa fie dedicata meciurilor amicale.

Banderola de capitan al formatiei Stiinta Explorari va fi purtata in sezonul urmator de Dragos Raileanu. In varsta de 23 de ani, ridicatorul baimarenilor a declarat ca se simte onorat de noua calitate pe care o are la echipa.

    Dragoș Raileanu (capitan Stiinta Explorari): "Pentru mine este o mandrie si o bucurie sa fiu capitan la o echipa cum e Stiinta Explorari. Sper sa duc la bun sfarsit acest an competitional si sa fie totul bine. Am venit toti bucurosi dupa vacanta. Ne simtim si noi mai bine, ne-am odihnit. Vrem sa ne pregatim cat mai bine pentru ca, celelalte echipe s-au intarit cu jucatori buni din strainatate, si trebuie sa ne antrenam mult mai bine ca sa ne ridicam la nivelul lor."

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>