Stiinta Explorari s-a reunit pentru noul sezon

Stiinta Explorari s-a reunit pentru noul sezon

Vacanta de vara a voleibalistilor de la Stiinta Explorari s-a incheiat. Sub comanda antrenorilor Marius Botea si Sorin Pop se pregatesc in acest moment opt jucatori, Andrei Veber, Gheorghe Socaciu, Liviu Rapeanu, Ciprian Neamt, Rolland Balogh, Paul Olar, Csaba Nagy si Igor Didorciuc (transferat de la Unirea Dej). Florin Balhaceanu si Gabriel Cherbeleata (transferat de la CSVM Zalau) participa cu nationala Romaniei la meciurile din Liga Europeană, iar Mihai Coasa (transferat de la Unirea Dej) a fost invoit cateva zile de conducerea clubului, fiind plecat in luna de miere. Saptamana viitoare se va alatura lotului si americanul Ryan Thompson (transferat de la AO Orestiadas Orestiada, Grecia).

    Stiinta Explorari va mai achizitiona in perioada urmatoare cel putin un jucator, principalul post vizat fiind cel de ridicator.

    Baimarenii se vor pregati pe plan local in aceasta luna, urmand ca in septembrie sa participe la o serie de turnee de pregatire.

    Editia 2015-2016 a campionatului diviziei A1 va debuta in data de 24 octombrie, elevii antrenorilor Marius Botea si Sorin Pop urmand sa intalneasca in prima etapa, pe teren propriu, echipa CSM Bucuresti.

    Obiectivul echipei pentru viitorul sezon va fi stabilit după definitivarea lotului.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>