Stiinta Explorari are obiectiv locurile 1-5, pentru sezonul 2015-2016

Stiinta Explorari are obiectiv locurile 1-5, pentru sezonul 2015-2016

Știința Explorări a organizat o conferință de presă în care a anunțat că are ca obiectiv locurile 1-5, pentru sezonul 2015-2016, care va debuta la finalul acestei săptămâni. La întâlnirea cu ziariștii băimăreni au fost prezenți conducătorii clubului, antrenorul Marius Botea și jucătorii Florin Bălhăceanu, Igor Didorciuc, Gabriel Cherbeleață, Mihai Coasă, Andras Toth și Zoltan Kovacs.

    Traian Rad Tăut (președinte executiv Știința Explorări): "Obiectivul nostru pentru sezonul 2015-2016 este să ne clasăm la final pe unul dintre primele cinci locuri. Exact cum le-am spus și băieților la ultimul antrenament, dorința mea secretă ar fi locul I. Asta trebuie să fie și dorința lor. Le mulțumesc jucătorilor transferați că au acceptat să vină la noi, în condițiile finaciare pe care le putem asigura la ora actuală."

    Gheorghe Mihai Bârlea (președinte CS Știința Baia Mare): "Anul trecut nu a fost chiar ceea ce ne-am dorit. Prin tot ceea ce a făcut conducerea secției și conducerea tehnică sperăm să obținem o performanță mai bună decât anul trecut. După cum au decurs jocurile de pregătire, cred că sunt premise în acest sens."

    Marinel Kovacs (președinte Știința Explorări): "Nu va fi ușor, deoarece pentru a face performanță este nevoie de foarte mulți bani. Noi nu vrem să facem performanță cu orice preț, ci doar în condiții de fair-play."

    Florin Bălhăceanu (căpitan Știința Explorări): "Am avut posibilitatea pe parcursul perioadei de pregătire și a turneelor amicale să lucrăm destul de mult la relațiile de joc și, din punctual meu de vedere, cred că suntem pe drumul cel bun. Nu ne rămâne decât, cu multă ambiție și implicare în joc, să ne oferim un început bun de drum și o liniște pentru ceea ce va urma în acest tur de campionat."

    Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): "Din punctul meu de vedere remarc seriozitatea în pregătire, pe care am avut-o până acum, Dacă anul trecut am avut anumite probleme, pe care am preferat să nu le facem publice, cred că anul acesta situația este mult schimbată în bine. Vreau să mulțumesc conducerii clubului că asigură acea stabilitate financiară de care are nevoie orice antrenor, dar și jucătorii, pentru a se putea concentra doar la volei."

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>